Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsiubziuuu

Same Zuzki i Julki, o co cho???

Polecane posty

Gość wsiubziuuu

Matki czemu dajecie swoim córką tylko tak na imię?? o co kurna chodzi?? to już nie ma innych imion?? aha sory jeszcze jest Amelka i Zosia. No rzesz gdzie się nie spojrzy to tylko te wieśniackie imiona!!!!

Gość wiesz ludzie się boją opinnii
innych... że ktoś powie że, brzydko, że patologia itp. dlatego wybierają "bezpieczne" imiona, modne w danym okresie... dla mnie to głupota, bo jestem odważna i nie boję się krytyki.

Gość wsiubziuuu
no własnie i to jest strasznie głupie!! wolą dac jakieś oklepane imie niz coś wyjątkowego innego nie mówię żeby od razu była Kunegunda albo Henryka ale jest przecież tyle ładnych imion, a tu same Zuzki i Julki aż się chce rzygać :)

Gość zgadzam sie z Wami
a szczególnie z wiesz ludzie sie boją opinnii-myśle, ze tu jest pies pogrzebany

Gość Anka z Poznania
Ale przeżywacie. Zawsze jest moda na jakieś imiona. Kiedyś to były Małgosie, Kasie, Anie, Wiktorie, a teraz są Zuzie, Julki, Zosie - chociaż to imię fajnie, że wróciło, bo przez lata było zapomniane.

Gość zapomniałas autorko o
Wiktorii... Mi bardzo podoba się imię Julia ale nie dałabym tak dziecku na imię właśnie dlatego że co druga dziewczynka ma tak na imię. U mnie w pracy co trzy miesiące wychodzi taka gazetka firmowa ze zdjęciami pracowników ich małych dzieci. W ostatniej gazetce był jeden chłopczyk Mikołach i uwaga 4 Julie!

Gdyby mi się podobało jedno z tych imion, nie przejmowałabym się, że jest ich zbyt dużo i że komuś na forum się nie podoba. O gustach się nie dyskutuje podobno

Gość wsiubziuuu
Ja nic nie przeżywam!! a po co iść za modą( w szególności imion) potem w klasie są po 4 zuzki i 5 julek, tak jak to było za moich czasów same Anie i Agnieszki w klasie były!! a ja byłam jedna i wyjątkowa :) ha ha

Gość zgadzam sie z Wami
z tymi Juliami to na prawde już sie chce rzygać, no ilez mozna? Oliwki I Maje az tak mnie nie rażą...

Gość haftowane gałganki
A moja córa będzie Zosia albo Hani, a te imiona też są bardzo powielane i w żadnym wypadku mi to nie przeszkadza.

Gość zgadzam sie z Wami
Minia masz juz imię?:)

Gość Anka z Poznania
Wsiubziuuu ---> widzisz sama, że tak było, jest i będzie :) Są różni rodzice i nic się na to nie poradzi .....

Gość wsiubziuuu
Minia85------> no nie przejmujesz się bo masz to gdzieś a ja bym nie miała bo to moje dziecko i chciałabym żeby było wyjątkowe. całe szczęście Wiktoria już mniej bo się kojarzy z Kurewkami Wiki, gorąca no c z Wiki:)

Gość pour pour
a mnie sie podoba Lidka albo Nina, i nazwalabym tak coreczke, nawet gdyby byly to najpopularniejsze imiona :)

Gość wsiubziuuu
bardzo ładnie Karolinka, miałam kiedyś lalke karolinkę :) Sylwester troche mniej :) kojarzy mi się z kotem Sylwestrem :)

Ja też uważam, że to przesada z tymi Julkami, Zuziami, Wiktoriami i Majami. Szkoda, bo od dziecka mi się podobało imię Wiktoria. Jeśli teraz urodzę córkę, to będzie Natalia. Niezbyt oryginalnie, ale przynajmniej mniej ich trochę...

Gość zgadzam sie z Wami
ja wiem czy mniej, tych Natalii tez peło

Ja wybralam Julia bo bardzo mi sie podoba, podobalo mi sie juz pare lat temu jak nie mialam dziecka, ale zawsze wiedzialam ze jak bedzie corka to bedzie Julia, moze dlatego ze mialam ciocie Julie ktora byla swietna kobieta, nie zwracam uwagi na to ze wszyscy mowia ze tyle julek, wali mnie to, ja dalam dziecku na imie tak jak mi sie podobalo, a nie jak ludzie daja.

pozatym co komu do tego kto jakie imie daje? Kiedys byly same Anie, Kasie itd i zadnego problemu nie bylo, a teraz tylko najezdzaja na kobiety ktore daja dzieciom popularne imiona, OCB?

Gość innaaa
wsiubziuuu ty sie najpierw polskiego naucz a pozniej podyskutujemy o imionach.Zal ci dupe sciska czy co?iChyba kazdy ma prawo dac jak mu sie podoba i to nie twoja sprawa.boze ale macie tematy

Gość wsiubziuuu
No nie zwracasz uwagi bo masz to gdzieś ja bym nie miał, chcę aby moje dziecko i jego imię było wyjątkowe a nie oklepane.

Gość innaaa
olcia ck dokladnie:)

Gość innaaa
w tym problem ze jestescie puste strasznie

Gość wsiubziuuu
te inna co masz do mojego polskiego?? jak ci nie pasi to VON!!!! to jest MOJE zdanie i tylko MOJE!! chcesz mieć Julkę oliwkę albo Zuzke dawaj proszę bardzo dla mnie te imiona są oklepane i tyle!!!