Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inaja

czy uwazacie ,że dziewczyna jest pusta jesli

Polecane posty

Gość Inaja

bardzo dba o siebie i jest ładna? tzn nie kiedy wgląda jak spalony skwarek na solarium i nosi tipsy, ale jak chodzie regularnie do fryzjera, zawsze ma delikatny makijaż i dokladny, nie raz poddaje się drogim zabiegom np wybielaniu profesjonalnemu zębów , musi byc zawsze ładnie ubrana itd? ja oprócz tego mam różne zainteresowania ,studiuję noi dorabiam sobie jako modelka ,a ludzie mnie maja za pusta często i się pytają po co tak dbam o siebie bo niby jak jestem ładna to powinanm na tym poprzestać ...

Gość Inaja
bo wg niektórych to dziewczyna nie jest pusta jak chyba tak srednio dba o siebie i wogóle.. a jak dziewczyna bardzo o siebie dba to już jest źle

Gość kaczy kuper :)
chodzi o to, ze jesli wyglad jest dla ciebie najwazniejszy to wychodzisz na osobe prozna, nie pusta. Proznosc jednak wiaze sie z samouwielbieniem a nikt nie lubi osob, ktore za nic maja innych i widza tylko czubek wlasnego nosa....w lusterku.

Gość Inaja
Nie jest najważniejszy ,ale jest bardzo wazny tzn zawsze muszę być perfekcyjna i wogóle ,a niektórych ludzi to drażni . np mówią ,, po co się malujesz w koncu jedziemy tylko na wycieczkę". albo ,, po co wybiealsz zęby nie szkoda ci kasy? przeciez i tak masz ładne" itd..

Gość wididei
tak jeste spusta i prozna bo gadasz ciagle o wygladzie nawet na forum i nawet na wycieczke sie malujesz,a wybielanie zebow to typowe dla pustakow

Gość pour pour
Nie przejmuj sie, to bardzo dobrze, ze o siebie dbasz. Nikt nie zadba o Ciebie lepiej, niz Ty sama, wiec nie ogladaj sie na innych, zwlaszcza, ze wyglad potrzebny Ci jest do pracy.

Gość uiot
albo porpostu ci zazdroszcza.. nie ma sie co przejmowac.. wiekszosc dziewczyn z zazdrosci ocenia innych po wygladzie.. ze jak juz widza sliczna dziewczyne i zadbana to juz ze taka lala sie znalazla.. to dypu z takimi dziewczynami ktore oceniaja a nie znaja a takich jest baaardzo duzo.. a moim zdaniem dobrze ze dbasz o sibie.. bo takie powinnysmy byc.. piekne i zadbane

pusta dziewczyna to taka która bardziej się obrazi jeśli nazwiesz ją brzydulą niż idiotką i leci tylko na kasę i mięśnie

A ja się przekonałam, że nie należy oceniać ludzi po pozorach. Mam na roku dziewczynę, która wygląda na 30 lat, ale jest tak spalona od solarium, że szok. Do tego różowe kiecki, tipsy, tandetne obcasy itd. No i oczywiście kilkoro ludzi zastanawiał się jak taki pustak dostał się na studia, a podczas ostatniej sesji okazało się, ze dziewczyna ma męża, dzieci i studiuje na dwóch kierunkach, z czego na tamtym ma stypendium :)

Gość Inaja
no tak mam ,że muszę zawsze mieć dalikatny makijaż.. gdziekolwiek wychodzę no chyba ,że na plażę . w realu nie mówię ciagle o wyglądzie chyba ,że z kolezankami rozmawiamy o nim jak to dziewczyny ,ale to tylko czasem. ale moje kolezanki nie raz dbają o siebie podobnie do mnie więc nie jestem jakims wyjatkiem. ale mojemu facetowi np to juz przeszkadza bo on twierdzi ,że ,, i tak jesteś ładna więc po co się malujesz" bo jego zdaniem dziewczyna powinna się malowac tylko na jakieś okazje bo na codzien nie ma sensu. nie wiem czemu niektórzy ludzie się tego czepiaja ,że za dużo czasu i pieniędzy poświęcam na wygląd w koncu pieniadze też w niego mam bo jako modelka sobie dorabiam.. są dziewczyny zaniedbane ,ale czy każda musi taka być?

Gość wyjasnijmy sobie coś
dziewczyna nie umalowana nie jest od razu dziewczyną zaniedbaną, a sam makijaż nie czyni z Ciebie zadbanej :O A że chłopak tak Ci mówi... Może czasem chciałby zobaczyć Ciebie naturalną, a nie zawsze w makijażu? Nie wszystkim facetom się to podoba (ja mam dwóch braci i obaj są zgodni, że makijaż na co dzień to rzecz zbędna u ich kobiet) A co do pustych... Dla mnie nie wygląd świadczy o tym, czy ktoś jest pusty, ale zachowanie. Są dziewczyny, które zwracają uwagę tylko na to, jak wyglądają i nic innego się nie liczy. A to jest po prostu śmieszne dla mnie :)

Gość Inaja
Dla mnie liczy się wiele róznych rzeczy poza wyglądem. ale jest dla mnie bardzo ważny i tyle.. dla niektórych to juz powód żeby uznac mnie za pusta. mój facet też nie musi byc umięśniony ,albo mieć duzo kasy .. choc i takiego bym mogła mieć . zwykle wiązałam sie z normalnymi , zwykłymi facetami bo poprostu czymś mnie zauroczyli..

Gość Inaja
,,dziewczyna nie umalowana nie jest od razu dziewczyną zaniedbaną, a sam makijaż nie czyni z Ciebie zadbanej " wiem ,ale ja poprostu nie lubie siebie bez makijazu choćby lekkiego

Gość Inaja
bo chodzi o to ,że mój facet mówi ,że niby mi ladnie bez makijażu ,ale ja sie sobie bez niego nie podobam . poza tym on sie wychował w takiej rodzinie gdzie ludzie są przekonani ,że kobieta powinna siedzieć głównie w domu , zajmowac się domem itd

Gość Inaja
nie no jak mówiłam mam wiele zainteresowań np fotografię , podróże . poza tym nie myślę tylko o sobie bo rodzina jest dla mnie bardzo ważna. mam różne cele w zyciu jak założenie rodziny skonczenie studiów..

Gość Od PUSTEJ lali śledziem wali
Po pierwsze pusta laska to nie ubiór czy wygląd zewnętrzny to chodzi o charakter tej że lali Ale często chłopaki twierdzą ale tapeta pewnie jest pusta tępa głupia i wgl Jest to przeważnie dziewczyna która mówi to czego nie rozumie wywyższa się jaka to ona by nie była sama nie wie czego chce to się ujawnia często w związkach kiedy chodzi o miłość Czy tam w szkole podczas gadki na przerwie gesty bezsensowna pierdoła o głupotach Tu nie którzy nawet wiesz mają rację "i się pytają po co tak dbam o siebie bo niby jak jestem ładna to powinanm na tym poprzestać " Dużo dziewczyn popełnia błąd przesadzając z wyglądem Za dużo tapety czy tam różnych bajerów sprawia ze piękna dziewczyna która chce byćjeszcze piękniejszsza staje się to nie atrakcyjną Dziewczyna ślicznie wygląda gdy jest naturalna nie wali na siebie tyle tego wszystkiego wtedy chłopak patrzy na to inaczej widzi patrzy na ciebie i myśl fajna jest nie jest taka jak te inne tapeciary plastiki i te inne czyli nie jest głupia dlatego ze nie nakałada na siebie tej sztucznej zmylnej powłoki