Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta-a

programy lojalnosciowe

Polecane posty

Gość Mirabet
generalnie uwazam, ze zamysl program lojlanosciowych ma sens - kupujesz cos, a ze kupujesz czesto i jestes wierny (bo my cie "uwiernimy" dajac ci benefity:)) mozesz cos z tego miec dodatkowo I dla mnie to jest Ok! Sama zbieram punkty w Paybacku, bo podoba mi sie ze jest tam wielu partnerow i nie jest sie ograniczonym tylko do jednego sklepu. mma jeszcze karty rabatowe, ale nie przesadzam z ich iloscia, bo pojemnosc portfela jest jaka jest

obejrzalam sobie z zaciekawieniem program payback bo wlasnie mi wpadlo w oczy ze maja rocznice i chyba jest jedynym bardzo prężnie działającym multipartnerskim programem lojalnosciowym w Polsce. Sadząc po ponad 6 milionach wydanych kart udanie działa, acz myśle ze na Polakom jeszcze bardzo daleko do zamiłowania do oszczędności. Raczej wolimy wydawać niz zbierac... Myślę, ze nie tylko promocje, są tym, co przyciaga Payback spośród innych programów ale przede wszystkim multipartnerskosc i ciagle poszerzanie listy firm uczestniczacych. Rozpietosc branz jest tak duza ze za kolejny rok nie sposób bedzie znalezc kogos kto nie wydawalby pieniedzy na codzien u jakiejs zrzeszonej firmy...