Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana brakiem wody

U mnie w miescie przez tydzien nie bedzie cieplej wody z powodu awarii

Polecane posty

Jak ja mam sie myc? jak myc cialo i glowe?

ZNACIE jakies patenty? w ziemnej sie przeciez myc nie bede :(

Gość ja jak mialammm
taka sytuacje to do kapieli grzalam wode w najwiekszym garnku , wlewalam do wanny i puszczalam zimnej . tak samo z myciem wlosow grzalam wode czekalam az ostygnie i polewalam wlosyz plastikowego dzbanka i taka samo plukalam

znam ten ból ...mam dom i w lipcu strzelił nam na dobre bojler od ciepłej wody przez dobre dwa tygodnie grzałam wodę w garach zanim zainstalowaliśmy nowy ....albo wanna albo wlewać można ciepłą wodę do brodzika od prysznica z włosami miałam nie lad problem bo mam długie więc do wanny wstawiałam wiadro z ciepłą wodą i z dzbanka polewałam włosy

Gość laska gangstera
proponuje przeprowadzić się na ten czas do kogoś

Gość ladaco
przecież bywało ze dłużej chodziłas brudna

nie przesadzaj z tą wyprowadzką. Grunt że w ogóle będzie woda, a to że zimna to już sprawa podgrzania. Tyle tylko, ze kiedy jest ciepła woda pod prysznicem można siedzieć pól godziny a we wannie nawet i godzinę dolewając sobie co jakiś czas gorącą wodę;) Jak jest sama zimna to bierzesz minimum wody, bo wiadomo że nie da się podgrzać 50 czy 60 litrów. Ciesz się, że awaria zabrała tylko ciepłą wodę a nie w ogóle wodę. Masakra jest wtedy jak myjesz się w źródlanej z butelki.

no jedyne wyjście to grzać wodę w garnkach naleć do dużej miednicy i w tym się myć .. głowę też spłukiwać nagrzaną wodą. jak u mnie nie było ciepłej wody 1 dzień tak robiłam. ale nie wierzę żeby w całym mieście nie było ciepłej wody.. może u rodziny się myj jak możesz ,a potem zaproponuj ,ze oddasz kasę?