Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstydliwy20

Jak Wy myślicie?

Polecane posty

Gość Wstydliwy20
Heh nie wiem dzisiaj już jej napewno nie ma:) jutro nie wiem czy isc czy to bedzie narzucanie sie..się zrobiła rozmowa:))

Gość Wstydliwy20
Ide coś zjeść moze jeszcze "dreams" cos dopisze:)

Gość smakowity owoc mandragorry
Masz się zachowywać przy tym jak facet z jajami, pierś do przodu i pewnie siebie... skoro zadajesz pytanie na forum, jak zaprosić dziewczynę!!! Odwagi, najwyzej cię oleje, tylko co z tego? Zycie plynie dalej :) wyluzuj:)

Gość Wstydliwy20
Tak jest przecież mam cojones:) damy rade już tyle ludzi mi to pisze że nie może być inaczej :)

No jestem już:) A jutro? idziesz?:) i o czym z nia rozmawiałeś?tylko o karmach i rozmieszczeniu asortymentu czy jeszcze o czymś innym?:p

Gość Wstydliwy20
Jestem :) tak rozmawialem z nia we wtorek ten:) tak ogolnie powiedziałem cześć zapytałem jak w pracy pozniej sie przedstawiłem ona mnie tez Andżelika ma na imię:) powiedziałem że jej też jest miło zapytałem jak pracuje następnego dnia miała pierwszą zmiane to wpadłem na małe zakupy specjalnie widziałem się z nią uśmiechnąłem się i ona do mnie też powiedziała ładnie cześć widać że spokojna dziewczyna sympatyczna.Dzisiaj nie wiem może pójdę albo dopiero w poniedziałek.. pod koniec tygodnia może bym zaproponował czy mógłbym ją odprowadzić była by okazja do spokojnej rozmowy:)