Joanna18 0 Napisano Sierpień 20, 2010 Witam, zakupiłam niedawno plyn micelarny z perfecty i zastanawiam sie nad jego skutecznoscia, gdyz cena nie byla zbyt wysoka (11 zl) jakie sa wasze odczucia po uzyciu tego produktu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja go bardzo lubie Napisano Sierpień 20, 2010 najpierw pozyczylam go na "na probe" od siostry, teraz nie wyobrazam sobie, ze nie mam go w kosmetyczce, polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też go polecam Napisano Sierpień 21, 2010 dobrze dziala i co ważne nie podrażnia - moge nim zmyć także makijaż z oczu (czego np. absolutnie nie mogę zrobić przy płynach miceralnych ziaja, które mi oczy bardzo podrażniają) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joanna18 0 Napisano Sierpień 22, 2010 dzieki:) jak narazie mi tez odpowiada:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rypsia Napisano Sierpień 22, 2010 bioderma jest bardzo dobry, kosztuje ponad 20zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach