kefir Tola z Biedronki 0 Napisano Sierpień 20, 2010 tylko, żeby to było bez mięsa i niskokaloryczne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaciaa 0 Napisano Sierpień 20, 2010 mozarelle pokroj w cienkie plasterki podobnie pomidora ukladaj na talerzu na przemian pokrop lekko oliwa z oliwek delikatnie posol posyp odrobina bazylii mozesz dodac pokrojone w cienkie plasterki czarne oliwki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Sierpień 20, 2010 co najmniej 2 x w tygodniu jem: mozzarella z kawałki pomidorek w kawałki świeża bazylia na to albo to samo plus cebulka/szczypiorek na pomidory a bazylia na ser albo oliwki do tego na kolację na sniadanie na obiad w tzw. międzyczasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja w krainie czarow 0 Napisano Sierpień 20, 2010 Niskokaloryczne to nie będzie bo mozarella ma dużo kalorii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaciaa 0 Napisano Sierpień 20, 2010 pasuja tez swieze pomidorki koktajlowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość albooooo Napisano Sierpień 21, 2010 Tradycyjne caprese: plasty mozzarelli przekładane plastrami pomidorów, polane oliwą z oliwek, octme balsamicznym i posypane bazylią Sałatka: mix sałat, pomidory, oliwki czarne, mozzarella, oliwa z oliwek, zioła (bayzilia, oregano) Albo ane, któe nazywa się "mozzarella in carozza"- pomiędzy kromki chleba tostowego kładasz mozzarellę, taką kanapkę panierujesz w jajku i bułce tartej i smażysz... pycha! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 21, 2010 tiramisu! w zeszlym tygodniu zrobilam po raz pierwszy - pyyycha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jupikajej Napisano Sierpień 21, 2010 energiczna - tiramisu z mozarelli? a nie przypadkiem z mascarpone? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grhhhh 0 Napisano Sierpień 21, 2010 Chyba jednak z mascarpone:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Głowa w chmurach 0 Napisano Sierpień 21, 2010 Tiramisu :D Dobre :D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja używam mozzarelli Napisano Sierpień 21, 2010 do wszystkiego (poza deserami :D ) : do sałatek, kanapek, zapiekanek warzywnych i mięsno-warzywnych, do spaghetti, do jajecznicy, nadziewam nią pierś z kurczaka, naleśniki... Najlepiej komponuje się z czarnymi oliwkami, pomidorami, suszonymi pomidorami, swieżą bazylią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach