Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kefir Tola z Biedronki

macie jakiś pomysł, jak wykorzystać mozzarellę???

Polecane posty

mozarelle pokroj w cienkie plasterki podobnie pomidora ukladaj na talerzu na przemian pokrop lekko oliwa z oliwek delikatnie posol posyp odrobina bazylii mozesz dodac pokrojone w cienkie plasterki czarne oliwki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
co najmniej 2 x w tygodniu jem: mozzarella z kawałki pomidorek w kawałki świeża bazylia na to albo to samo plus cebulka/szczypiorek na pomidory a bazylia na ser albo oliwki do tego na kolację na sniadanie na obiad w tzw. międzyczasie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość albooooo
Tradycyjne caprese: plasty mozzarelli przekładane plastrami pomidorów, polane oliwą z oliwek, octme balsamicznym i posypane bazylią Sałatka: mix sałat, pomidory, oliwki czarne, mozzarella, oliwa z oliwek, zioła (bayzilia, oregano) Albo ane, któe nazywa się "mozzarella in carozza"- pomiędzy kromki chleba tostowego kładasz mozzarellę, taką kanapkę panierujesz w jajku i bułce tartej i smażysz... pycha!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jupikajej
energiczna - tiramisu z mozarelli? a nie przypadkiem z mascarpone? ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja używam mozzarelli
do wszystkiego (poza deserami :D ) : do sałatek, kanapek, zapiekanek warzywnych i mięsno-warzywnych, do spaghetti, do jajecznicy, nadziewam nią pierś z kurczaka, naleśniki... Najlepiej komponuje się z czarnymi oliwkami, pomidorami, suszonymi pomidorami, swieżą bazylią.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×