Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Izaura1

tradzik- koniec zycia mojego?

Polecane posty

Go艣膰 Izaura1

Witajcie! Mam 15 lat i moj problem z tradzikiem zaczal sie jakos w kwietniu. Ok,na poczatku malo sie tym przejmowa艂am. K艂opoty pojawi艂y si臋 p贸zniej.. Od czerwca nie mog臋 popatrze膰 w lustro. Widze w nim siebie jako potwora... Wszyscy mowia mi, ze jestem sliczna, ale co z tego, jezeli mam na sobie troche podkladu ?! Nie widza jakim jestem straszydlem .. Nie nawidze zycia za o co mi zrobil. NIe moge popatrzec sie nawet chlopakowi jakiemus ladnemu w oczy, bo wtedy sadze ze widzi tylko moje pryszcze. Pytanie do was. Jest poprawa? oto zdjecie - http://i37.tinypic.com/2eun9rc.jpg pryszcze i wagry mam na czole, brodzie rzadko i czasem na nosie. Uzywam bardzo drogich i dobrych kosmetykow od miesiaca, wiec moze dzieki temu jest jakas poprawa. Aha, i od wczoraj krem z biodermy sebium cos tam.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nfsgubvndfsbvifjmbvf
pewnie ze jest poprawa, nie przejmuj sie masz bardzo ladna cere to tylko krostki wywolne dojrzewaniem, ja mam duzo gorsza buzie mecze sie z tradzikiem 5 lat i mam blizny, nie masz co sie za艂amywac ;)

Udost臋pnij ten post

hej!!!nie przejmuj si臋, takie s膮 efekty dojrzewania....nie tylko ty masz pryszcze na tym 艣wiecie, mn贸stwo dziewczyn i ch艂opak贸w ma i jako艣 偶yj膮....twoje krostki s膮 malutkie, znam osobi艣cie ludzi kt贸rzy maj膮 o wiele gorsz膮 cer臋 a ich pojedyncze stany zapale s膮 jak twoje 5! to dopiero problem....jak widz臋 ze zdj臋膰 kt贸re zamie艣ci艂a艣 to poprawa jest....ja sama mam 22 lata i do tego momentu przed okresem wyskakuj膮 mi pojedyncze pryszcze hehe...nic si臋 nie b贸j i nie martw!!!pozdrawiam!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie jest zle
prawie nic nie widac, sama zmagalam sie z tradzikiem przez wiele lat, a o tej porze roku polecam zjesc codziennie kilka marchewek- bardzo pomaga i do tego cera nabiera ladnego koloru

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izaura1
Dzi臋kujee, kochane jeste艣cie!

Udost臋pnij ten post

Takie kropeczki to piku艣 przy tym co mia艂am ja ;) g艂owa do g贸ry, przejdzie. Tylko ni wygniataj bo narobisz sobie blizn i przebarwie艅. Ale to naprawde drobnostka :) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

to co masz to jest nic... ja z tr膮dzikiem kup臋 czasu walczy艂am.. mam blizny, przed okresem te偶 mi jeszcze co艣 wyskoczy... ale wiem, 偶e od tr膮dziku s膮 gorsze tragedie i ludzie sobie daj膮 rad臋, wi臋c ja si臋 ju偶 nie przejmuj臋 tym..

Udost臋pnij ten post