Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładnie proszę ;)

praca licencjacka

Polecane posty

Gość ładnie proszę ;)

Witam. Piszę pracę licencjacką z pedagogiki przedszkolnej- utknęłam na części metodologicznej :o Czy znalazłby się ktoś, kto przesłałby mi tę część swojej pracy na maila? albo chociaż dał jakieś wskazówki? Z góry dziekuję

Gość ładnie proszę ;)
chodzi mi głównie o to, jak skonstruować zdania, akapity, jakich zwrotów używać.... A promotor na wakacjach, już od dłuższego czasu 😭

Gość upiko
jemu za to płacą, a nam nie, jestem w lepszej sytuacji mam prezentacji 20 slajdów :D pikuś

Swojej metodologii Ci nie wyślę, ale mogę Ci dać taki jakby wzór, który jest przepisany słowo w słowo z książek, bo koleżanka mi powiedziała na początku, że tak ma być :) Więc wystarczy to napisać własnymi słowami i metodologia gotowa

Gość ładnie proszę ;)
Mała czarna- to znaczy nie rozumiem- czyli tak ma być, czy to jest źle napisane, że Ty to zmieniłaś? Pewnie i tak bedę to musiała dopracować pod kątem wymagań mojej pani promotor, ale póki co normalnie mam dosyć- nikogo sie poradzić, z niczym nie ruszę póki się z nią nie spotkam, bo nie wiem jak, więc w sumie byłabym wdzieczna nawet za to co masz

No ja potem na podstawie tego co wypisałam z tych książek napisałam swój rozdział metodologiczny czyli przepisałam to swoimi słowami i dodałam własne problemy badawcze, hipotezy, opisałam metody i narzędzia których użyję i dlaczego takie a nie inne. A to co ci proponuję to tylko suchA teoria, którą możesz się posłużyć.

To jest źle tylko dlatego, że jest żywcem z książek więc będzie traktowane jako plagiat, ale jesli napiszesz to swoimi słowami, pozawierasz te informacje to będzie dobrze. Ja tak zrobiłam i już jestem po obronie. :classic_cool:

Gość ładnie proszę ;)
To byłabym wdzięczna za wysłania na maila : marzenaj87@o2.pl

Gość ładnie proszę ;)
Dziękuje, biorę się od razu za pisanie No i gratuluję, ale też i zazdroszczę, ze masz juz to za soba ;)

Gość mala czarna chyba o mnie
zaomniałaś :( chciałam od Ciebie te analize wynikow badan :(

Też się cieszę, chociaż z perspektywy czasu to była łatwizna ;) :D Życzę owocnej pracy :D Jak dalej chcesz tą analizę to daj @ tylko proszę o nierozpowszechnianie tego dalej :classic_cool::P

Gość mala czarna chyba o mnie
pralina23@tlen.pl oczywiscie ze nie bede tego rozsyłać :) dziekuje

Ja jestem po obronie licencjatu z pedagogiki opiekuńczo - wychowawczej i magistra z pedagogiki przedszkolnej. Mam chwilkę - jak chcesz to zadaj konkretne pytania. Swojej Ci niestety nie podeślę - boję się plagiatu. :)

Gość ładnie proszę ;)
Rozumiem właśnie, że każdy boi sie plagiatu, dlatego szkoda, że pewnie teraz Ciebie nie ma :) Jeśli możesz, to odezwij sie na maila, pomyślałabym nad konkretnymi pytaniami i poczekała na odpowiedź.

Sprzedam prace mogące posłużyć jako wzór do napisania Twojej pracy. Prace już obronione. 1. Obraz współczesnego menagera w hotelarstwie, 2. Rola planu marketingowego w zarządzaniu hotelami spa & wellness, 3. Rola turystyki w promocji Polski na arenie międzynarodowej. Posiadam również szereg materiałów, rozdziałów z zakresu turystyki, hotelarstwa, odnowy biologicznej i pokrewnych. Napisz do mnie! Być może będę mogła Ci pomóc. Mail: fanaberia33@wp.pl