Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help123

Jak pocieszyć mamę? Pomocy!!

Polecane posty

Gość help123

Kochani, mam do Was prośbę- pomóżcie mi w pocieszeniu mojej mamy:) Otóż wróciła od fryzjera z nowym kolorkiem włosów ( wg mnie naprawdę wygląda świetnie!), ale po drodze weszła do swojej pracy po cos i wyszła kompletnie załamana. Jej koleżanki stwierdziły ze kolorek ładny, ale jej nie pasuje... Mama teraz siedzi załamana i łzy jej lecą. Kurcze, ciągle ją pocieszam ale to nic nie daje, a tak jak wspomniałam wygląda super, bardzo mi sie podoba w nowych włoskach( bo całe lata miała blond z pasemką jakąs a teraz ma coś w stylu rudego) Nie wiem jak jej pomóc- bardzo prosze Was o pomoc:) widzę ze siedzi smutna...:(

Gość liza66
Powiedz ,że koleżanki z biura jej pewnie tak z zazdrości powiedziały.Idź z mama n aspacer niech zobaczy ,że super wygląda,może poderwie jakiegos przystojniaka:)

Gość help123
nikt nie pomoze?

Gość help123
lizka 66 - dzięki:) zaraz jej tak powiem:D ciekawe jaki bd efekt:) Mama ma męża:D tylko tata jeszcze z pracy nie wrócił- powiedziała ze czeka na jego opinie:D

przechodziłam to samo z moją mamą tydzień temu:) zapewnienia że jej ładnie nic nie dały, do tej pory jest zła na fryzjera...

Gość help123
ale ona zajebiscie wygląda tylko te małpy( juz musze tak powiedziec:)) powiedziały ze zle wyglada:O

Gość liza66
Babki juz tak mają nawet jak ktos ładnie wygląda to uśiłują mu wmuwić ,że jest inaczej ,żeby zdołować.Też to przechodziłam,2 lata temu zrobiłam sobie włosy platynowo czarne ,wyglądałam bajera ,wszyscy mówili,że super,poszłam na praktyki a tam babki zaraz naskoczyły ,jak ja wyglądam ,co zrobiłam z włosami.Olałam je bo wiedziałam ,że pasuje mi kolorek,widziały ,że ich gadki nie zrobiły na mnie wrażenie i znalazły sobie inny temat-zazdrość bab ot co :P

Gość help123
klon- :D

Gość help123
liza- powiedziałam mamie ze to z zazdrosci powiedziały i ma je olac:D uśmiechnęła sie i powiedziała "tak myślisz?" :D powinno być ok:)

Gość bzbzbzbz
Jak ty uważasz, że kolor jej pasuje, to znaczy, że pasuje i ze jest fajnie. Kolezanki ją zobaczyły zmienioną, to się zdziwiły i już. A ze baby lubia jedna drugiej dogryźć, to dogryzły. Powiedz mamie, ze wyglada super, zrób jej fotę, porównaj z fotą w poprzednim kolorze i niech sama popatrzy. Poza tym tak swiezo od fryzjera to często człowiek jest niezadowolony, bo jest "inaczej". Mi fryzjerka tydzień temu opitoliła na króciutko grzywkę, wygryzła. Czułam sie jak kretynka, nie podobało mi się, a teraz, po paru dniach, jak juz mi sie te włosy zaczęły "po mojemu" układać, jak już sie opatrzyłam - stwierdzam, ze wygladam super, duzo lepiej niz z dluga grzywką

Gość help123
dzieki Wam dziewczyny:* jestescie kochane... mama juz sie smała ze mną- czyli jest ok:D

Gość siusiek
Moja mama jest zderwowana

Gość wanessa311
Odpakowałam coś mamie jest na mnie wściekła! Pomocy!!!

Gość Hopow2
Pomocy!!! Moja mama jest wściekła. O 8rano zepsułem kąpa prubowałem go jakoś schować pierwsze co mi przyszło do głowy to wyrzucenie go przez okno ale mama sie obudziła.zobaczyła to i jest zła!pomocy!!!!

Gość Hopow2
Mam wypowiedz jak kto waz wyzywa to poprostu muwicie co do mnie to kolomnie!!

Gość Ewa skądś tam...
a ta twoja mama to le ma lat?

Gość Hopow2
26 a co

Gość wiwwrfeffftgde
pewnie tak z zazdrości powiedziały

Gość teraz ja!
Myślicie, że mama autorki po upływie półtora roku nadal nie może się z tym pogodzić i potrzebuje? pocieszenia? To był temat z sierpnia 2010 r.:)

Gość Hopow2
Pomocy!!!co mam zrobić. koledzy ze mnie śmieją bo kupiłem se nowy dresik pumy!co krok słusze śmiechy. co mam zrobić żeby przestali sie śmiać

Gość gość
przynieś jej wielkiego pluszaka -takiego którego od niej dostałaś i powiedz ,że tobie zawsze pomaga