Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasdgsdg

ile butelek wódki ?

Polecane posty

Gość fasdgsdg

na weselu będzie 250 osób, w tym 200 osób dorosłych, wesele 2 dniowe, ile flaszek wódki liczyć ???

My z mezem bralismy tylko male skromne wesele cywilne aby bylo wszystko przygotowane jak na slub koscielny i mimo tego ze u nas bylo 40 osob w tym 30 doroslych wiec postanowilisy ze kupimy na kazda dorosla glowe po dwie butelki gorzalki , do tego jeszcze dokupilismy winka ( dwa rodzaje po 10 butelek) , malibu (10butelek), i jeszcze mielismy w schowku kupione pare skrzynek piwa :) I powiem ze mimo tego co mielismy tak jeszcze duzo nam zostalo :) Wiesz trzeba liczyc ze nie kazdy bedzie pic gorzalke , kobietki wola winko czy jakis drink :)

Gość wqnciVSA
MY ROBIMY WESELE NA 100 OSÓB SAMI DOROŚLI WIĘC LICZYMY 0.5 NA KOBIETĘ I 1L NA FACETA DO TEGO MAMY INNE ALKOHOLE TAKIE JAK MALIBU, KONIAK ,WHISKY, 20 BUTELEK WIN, LIKIERY.

Nie podchodźcie do tego w ten sposób ze na kobietę 0,5 a na mezczyzne 1litr to moze sie nie sprawdzic gdyż wiem sama po sobie spokojnie wypiję litra no i co wtedy zrobisz jak pojawia sie takie kobiety jak ja na Twoim weselu? My z mężem kupowaliśmy 1 litr na osobe i nie odliczliśmy dzieci,starczyło i zostało jeszcze na poprawiny;-)

Gość moje wesele było 2 tyg temu
300 powinno wystarczyc... ja miałam wesele na 180 osób i wódki miałam 240 półlitrówek

Gość fasdgsdg
liczymy 0.5 na głowę dla dla każdego czyli 200 butelek na samo wesele a ile dokupić na 2 dzień ?

Gość madzianka123
ja maialam wesele na 170osób i kupilismy 300 0,5 i zostały 2 kartony więc mysle że ty musisz kupić jakieć 350 butelek.

Gość żałośc
jeden dzień 0.5 na głowę dwa dnia 1 litr na głowę.