Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja niemądRA

pomoc w wordzie 2003

Polecane posty

Gość ja niemądRA

witam wczesniej mialam wersje próbna worda 2007 ale mi wygasla teraz mam tegoo 97-2003 potrzebne mi sa do pracy licencjackiej marginesy na 2 cm oraz odstep miedzy woerszami 1.5 wiersza wie moze ktos jak to zrobic??? :(

Gość drogi chlopcze
jakie ty studia konczysz ze nie wiesz takich rzeczy? :/ porazka ustawienia - ustawienia strony - marginesy interlinia - ustaw 1,5 nie pamietam gdzie dokladnie poszukaj ustawien zreszta interlinia powinna byc widoczna na pasku albo kliknij prawym przyciskiem myszy na stronie

Gość maćkowy potwór
marginesy: klikasz dwa razy na bok strony, wyskakuje ci okienko 'ustawienia strony' i tam masz zakładkę 'marginesy'. ustawiasz sobie jakie chcesz

Gość ja niemądRA
w wordzie 2007 wiedzialam gdzie to jest a tu nie za bardzo ;/ sorry ale nie jestem alfa i omega zwlaszcza jesli chodzi o porgramy komputerowe, studia humanistyczne

Gość drogi chlopcze
a nie umiesz sobie najechac kursorem i poszukac ??? przeciez nie mowie ze powinnas umiec robic makra ale takie rzeczy jak ustawienie marginesow to umie moj 6-letni siostrzeniec, a jak nie to klika na ikonke POMOC

Gość ja niemądRA
jestem dziewczyna jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem.... interlinie juz mam ale jak klikam myszka to nie wyskakuje mi ustawienia strony... to chyba gdzies jest w zakladce format ale tyle tego tam jest ze nie wiem co do czego;/