Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzdzioch123

Korona na ślub....czy zbyt dziecinnie?

Polecane posty

Gość bzdzioch123

Idę na wesele do kuzyna, mam 21 lat, mam fajny pomysł na fryzure z koroną juz dzis nawet ja sobie kupiłam, tylko nie wiem czy to wypada isc w koronie, czy to nie jest zbyt odwazne lub dziecinne, dodam, mam taką figure i taki wyraz twarzy ze bardzo pasuje mi ta korona

Że co? Korona? Na bal przebierańców to tak, ale na ślub ??? Jako gość w koronie..... ? Odpuść ją sobie lepiej....

Gość teneryfaaa1
hahahah co to niby za wyraz twarzy :D jak idziesz sama to spoko, ale jak zabierasz os.tow. to sobie odpuść bo narobisz mu obciachu :D

Gość bzdzioch123
chciałam byc skromna ale jak wolicie, to taki wyraz twarzy ze tak powiem słodki, ..

buahahahahaha alem się opśmiała :D tak, i jeszcze karocę zamów i pucybuta :D niezłe provo ;)

Gość w czasie deszczu dzieci
się nudzą, prawda, księżniczko Barbie Roszpunko??? chi chi chi

Gość bzdzioch123
to poco niby wg was sprzedają te korony w galeriach co>?????????

Gość lkdd
No na pewno nie po to żeby w nich chodzić na ślub jako gość... Laski które noszą te korony to zazwyczaj puste lale. Jeśli taka jesteś to śmiało możesz ją ubrać!

Gość takie korony nosi się w nocy
żeby misiaczkowi z ABS wydawało się, że zdobywa księżniczkę, a nie osiedlową tipsiarę z tlenioną fryzurką ;)

Gość bzdzioch123123
Nie miiałam na myśli korony na całą głowe tylko taką skromną praiw jak opaska z cyrkoniami, z tyłu podniesione włosy a Wy uz krytyka ze blachara itp

Gość takie korony nosi się w nocy
che che che!!!! a czego mamy ci dziecko zazdrościć?? łepetyny pustej jak wydmuszka??? idź, uczesz się, założ koronę, a zrobisz z siebie pośmiewisko, - goście umrą ze śmiechu, jak można być takim pustym i kiczowatym... ale nie zdziw się, że Cię Panna Młoda zechce przepędziż z wesela, bo uzna (i słusznie) że przegięłaś, bo w dniu śklubu to Panna Młoda ma błyszczec, a nie jakaś laseczka z blaszanym i szkiełkowym diademikiem na pustej i uloczkowanej główce

Gość bzdzioch123123
nie bede robiła teraz sobie fryzury bo nie mam na to czasu, ale naprawde nie spodziewałam sie takiej krytyki tym abrdziej ze widziałam wiele dziewcząt w takich koronach które niekoniecznie były blacharami

Gość bzdzioch123123
a ty masz chyba jakies kompleksy wiesz?

Gość bzdzioch123123
takToJa prosze nie bądz taka bo naprawde to ponizej pasa..poczekajcie dam linka

Gość 12332112322
Mamy poprostu elementarne poczucie gustu Tak wogole to czego wedlug ciebie mamy ci zadroscic? Zupelnego braku wyczucia i dobrego smaku? Zrozum dziewczyno ze to jest wesele, strojenie sie na taką uroczystosc na ksiezniczke jesli jest sie gosciem, jest bardzo nie na miejscu bo to panna mloda ma sie wyrozniac. Nie mowie ze ma sie brzydko wygladac ale jakies korony z cyrkoniami to totalne faux pas

Noooo, dokładnie autorko, to jest diadem. To co podałam w linku to korona :) :) :) I taki diadem to jak już to dla panny młodej jest, ale dla goście nieeeeee.... poczekaj na swój ślub, wtedy możesz go założyć :)

Gość no trzymajcie mnie ludzie
????????????????????? TY zamierzasz isc w czyms tym z powyzszego zdjecia na wesele?????????????? a ile ty masz lat 10? ?? no sorry dla mnie to zero gusty, zero klasy, zero elegancji. TOTALNE GÓWNO

Gość jancio wodnik23
kurva, jakby moja partnerka weselna zalozyla cos takiego na glowe to chyba zapadl bym sie pod ziemie albo udawal ze jej nie znam:)

Gość ZONA LUCYFERA 666
to jest korona czy taki diadem ? diadem taka opaska z uoczą koroną ale subtelna ? bo to różnica OGROMNA

Gość bzdzioch123123
Ale przeciez tego preawie nie bedzie widac z włosow, mam zamiar tak to ułozyc zeby robiło za opaske

Gość bzdzioch123123
Zona lucyfera to taki mały skromny diadem, dałam link

Słuchaj autorko - ludzie tutaj odpowiadają Ci przecież, ale skoro chcesz to sobie ją załóż i już :)

Gość bzdzioch123123
A załoze sobie, bo wydałam kupe kasy... i to nie bedzie mój pierwszy raz w takim detalu O

Gość TO nie korona tylko diadem
a diadem zazwyczaj mają wiejskie panny mlode więc jak chcesz się ośmieszyć to proszę bardzo

Gość bzdzioch123123
Nie mam czasu , bo teraz nie mam wymodelowanych włosów ..inaczej to bedzie wyglądało jak ułoze włosy