Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzdzioch123

Korona na ślub....czy zbyt dziecinnie?

Polecane posty

Hehehhe, no i dobrze :) Wesele ma być wesołe a nie smutne, więc goście będą się mogli trochę pośmiać :)

Gość bzdzioch123123
wiejskie panny młode..czy ty czasami nie dyskryminujesz wiejskich ludzi?

Gość bzdzioch123123
zmieniłam zdanie o kafeterii

Gość ruda lisicaa
zmienilas zdanie bo co?? bo ludzie ci odpisali ze taki diadem to totalny badziew, ze wyglada to jak pol dupy zza krzaka??? jak masz koszmarny gust to idz w tym, ale nie zmieni to faktu ze taka ozdba jest prostacka, odpustowa, i nadaje sie co najwyzej dla kilkunastoletnich dziewczynek. Jak dla mnie żenada

Gość fringilla
dramat...co za tandeta :( to panna młoda jest najwazniejsza, a nie Ty cociaz cyba to do ciebie nie dociera. baw sie dobrze.

Gość bzdzioch123123
Po prostu wg mnie wygląda to kobieco, słodko, ślicznie, i bardzo ekstrawagancko a w dodatku nietuzinkowo

Gość ruda lisicaa
i nie mam nic przeciwko ludzia ze wsi, ale widzac jakas panne ( 21 letnia-jak twierdzisz) w takiej kupie na głowie pomyslalabym ale wiesniara!!!!!i uwierz ze nie tylko ja:P::P

Gość słodka w diademie
ty wogole cos masz zta slodkoscia, diadem slodki, miny slodkie:) ja pieerdole otrzasnij sie dziewczyno, przedszkole juz za pasem

Gość bzdzioch123123
Ale ja jestem ładna, mam piekna sukienke i nic na to nie poradze ze mam taki a nie inny gust

Gość HIHIHIHAHAHAHAlalala
NIETUZINKOWO:d::d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d::d:d:d:d:d::d:d:d::d:d:d: na kazdym bazarze taki szajs kupisz

Gość bzdzioch123123
Tak dokładnie jestem słodka, mam słodkie zycie i jest zajebiscie..

Gość dzingis cham z wawy
hehe ta suknie pewnie taka piekna jak ta wsiurska korona:D

Autorka się przecież z Was nabija ;) H a, ha , ha ! Ja też w weekendy noszę koronę, jak chodzę po galeriach ;) :D :D :D

Gość bzdzioch123123
ja kupiłam w galerii, i moim zdaniem problem nie w tym ze to obciachowe tylko w tym ze niewile osób by sie na diadem odważyło

Gość bzdzioch123123
ładnemu we wszystkim ładnie

Masz rację .Trzeba być przecież prekursorem nowych trendów :D :) :) Do dzieła :)

Gość bzdzioch123123
Jak dla mnie to wiekszosc tutaj to niedokształcone osoby które anonimowo potrafią tylko przeklinac i krytykować... zal pl

Gość bzdzioch123123
no to chociaz tyle, cenie sobie wypowiedzi ludzi, kurcze nawet i krytyke, ale jak wchodzi w grę chamstwo i prostactwo to mi sie zal robi tych ludzi

Gość flisacka miska
oj dziecko, dziecko. idz w tej koronie, moze nie beda sie ludzie smiac:P

Gość bzdzioch123123
awe1 wypowiedz sie na tem temat jasno bo jak narazie to tylko półsłowami piszesz

Myślę ,że robisz sobie żarty :) Jeżeli jednak nie -to powiem tylko raz -ubranie diademu na wesele ( jako gość) wywoła raczej śmiech na sali;) Ale z drugiej strony -masz prawo ubrać się jak chcesz :)

nie słuchaj tych pustaków z zazdrości ci bzdury piszą moim zdaniem jest jak najbardziej ok na taka okazje jest delikatny ,do tego fajna fryzurka i zrobisz oszałamiajace wrazenie jaki masz kolor włosów i długość?

ale wy jestescie dziwni ,przeciez jak ona to upnie we włosy bedzie wystawała tylko górna część nie cała opaska ,to tak jakby miała spinke na środku ,co w tym takiego hujowego wedłóg was a panna młoda jakby miała cos takiego tez byście po niej jechali ? wpiszcie w google grafika ''diadem'' i zobaczycie jak to sie nosi nie na czole tylko przykryte włosami!!! wystaje tylko troche srodka nie rozumiem was za grosz

Gość Klione
bzdzioch123, a do jakiej sukienki chcesz ten diadem założyć? z czego ta sukienka jest uszyta? bo nie do każdej będzie Ci pasowac taka ozdoba