Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilitka21

kto ma racje?

Polecane posty

Gość lilitka21

dziewczyny czy to jest normalne,??? mój facet w tygodniu nie ma dla mnie za wiele czasu( wiem ze mnie nie zdradza) spotykamy sie zazwyczaj w weekendy i moze raz w tygodniu, a ja mam teraz wakacje do października i chciałabym sie z nim spotykac ale jak on nie ma czasu to wychodze gdzies ze znajomymi,, czasami z facetami sa to nasi wspolni znajomi, a on zawsze sie obraza i nie odzywamy sie kilka dni . czy to normalne? ja juz nie moge spotkac sie pogadac z jakimkolwiek facetem po kolezensku? dziewczyny powiedzcie czy to ja jestem nienormalna czy on?

Gość sssssssssssssssssssssssssssss
hmm...faceci sa dziwni...mam kolezanke ktorej facet spotyka sie na piwo itd ze swoimi kumpelami i jedna byla i ona to rozumie.ale jak sama chce gdzies wyjsc np z cala paczka w ktorej sa faceci to od razu walcza, kloca sie i zrywaja ze soba.tzn on zrywa. to taki chory zwiazek.mi mozna ale tobie juz nie. jestesmy teraz na etapie pisania pracy licencjackiej i kolezanka ma temat zwiazany z wiara a ze maja fajnego ksiedza to poprosila go o pomoc.oczywiscie jej facet przyjechal na plebanie i jej szumu narobil ze jest taka i nie taka.i to przy tym ksiedzu wiec naprawde warto sie zastanowic nad takimi zwiazkami...

Gość lilitka21
własnie chodzi tez o to ze jak chce pojsc na jakąs impreze 21 urodziny czy cos ze znjomymi z chlopakami i dziewczynami tez jej zle, takze jak wychodze w grupie jest obrazony

Gość lilitka21
pomocy!

Gość lilitka21
przecieka mi ucho:(

Gość lilitka21
podszyw poradz co a nie piszesz glupoty

Gość lilitka21
up

Gość lilitka21
wreszcie ktos po mojej stronie, ;)zle mi z tym bo nie chce sie kłócic , wolalabym spotkac sie z nim no ale jak on jest zmeczony albo czasu nie ma to wychodze z kim innym, oczywiscie po kolezensku

Gość lilitka21
up

Gość lilitka21
uppup