Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jtukjy

młode małżeństwo - sex 2x/miesiąc

Polecane posty

Gość jtukjy

staż związku - 10 lat małżeństwo - od roku na początku związku - sprawy łóżkowe satysfakcjonujące, fajnie stopniowo wszystko się wykluwało... im bliżej ślubu - tym większe starania z mojej strony; z czasem on siew ogóle przestał starać, a mnie przestały kręcić sytuacje które nakręcam tylko ja. Po ślubie - porażka, zrobił się świętoszkowaty, przed śłubem jakoś potrafiliśmy dać sie porwać pragnieniom, a teraz tak wszystko zachowawczo Często gada, że on chce (widzę że chce), ale poza gadaniem nic z tym nie robi. Co tu zrobić? Moje życie erotyczne w małżeństwie to porażka. Zawsze miałam twarde zasady, ale teraz miłość wydaje mi się taka względna i ulotna. Kiedyś powiedziałabym, że sex nie jest najważniejszy, ze liczy sie miłość itp. Dzis mówię, że sex nie jest najważniejszy, ale dlaczego z niego rezygnować skoro jest przyjemy? Mam wątpliwości czy chcę spędzic z nim resztę życia, cieszęsię że niemamy dzieci, które by nas spoiły na stałe. Co robic?

Gość jtukjy
powiedz więcej o czym to jest, zeby zachęcić do czytania

Gość jtukjy
no właśnie widzę, że go podniecam często czuję że ma wzwód i nic

Gość to ja powiem, że...
jestem dziewczyną za którą często oglądają się na ulicy i co? i też mam seks nie częściej niż 2 razy w miesiącu :( mnie podnieca niestety ryzyko i sytuacja, w której nie wiadomo czego się spodziewać... a jak seks z mężem może być nieprzewidywalny skoro znamy się jak łyse konie? :(

Gość jtukjy
Nie chce mi się już czasem też chciałabym, żeby on się postarał teraz i tak kochamy się, gdy wtedy gdy ja mam mega ochotę przestały mnie kręcić sytuacje w których tylko ja przyjmuję inicjatywę ja już nie pamiętam, kiedy on mi zafundował jakieś porządne pieszczoty, grę wstępną, masaż. Teraz tylko gada, że on chce a ja nic. No to ja mu odpowiadam, że gadaniem to on mało zdziała i niech się troche wysili. Co jakis czas też się żalę, że chcę masaż, jakiś dotyk itp. - bez skutku.

Marsjanie i Wenusjanki w sypialni to kontynuacja książki Mężczyźni są z Marsa a Konbiety z Wenus. John Gray rzeczowo, obrazowo i zrozumiale tłumaczy jak myślą faceci, jak kobiet i co zrobić żeby być szczęśliwym/wą w szczęśliwym związku. to biblia udanego związku. Właśnie tam otrzymasz to, co wydaje ci się, że znajdziesz na kafe. Odpowiedzi i porady. Sprawdzone, przebadane, zweryfikowane.

Gość jtukjy
Normalny masaż Kiedyś mnie to odprężało i rozbudzało niesamowicie Ogólnie jesteśmy dla siebie czuli, przytulamy się itp. ale pożądanie ustąpiło raczej miejsca takiej czułości z poczuciem bezpieczeństwa, troską itp. Nie ma ognia.

Gość plocka
u nas tez orazka od roku małzenstwo i 2, 3 razy mamy sex jak sie zdoje, tyu mi sie nie chce, zmezona ciagle, on gra w gry nie robi nigdzie,konczy grac kiedy ja zasypiam a on o godzinie 24 zaczyna smyrac za cyca po czym ja udaje ze spie i on sie obraza.Czuje presje jakas ze musze te giy rozkaraczc i nic pozatym, dla mnie sex to nie zadna przyjemnosc, wrecz ciesze sie ze go niema uda mi sie , jakos umknac przed sexem dzien.. chodz kocham meza.mysle z e cos jest ze mna nie tak, ale mi tak dobrze

Gość mknaknjkanmkaa
Jak to możliwe przecież wy nie macie dziecka?? A co jak już ono się pojawi?? Wtedy będzie tylko gorzej. Korzystajcie póki możecie.

Gość lambada joihoh
U mnie było zawsze super- od kiedy urodziłam to seks jest 1 raz w miesiącu i trwa to już 3 lata. Seks jest dla mnie ohydny ale się zmuszam.

Gość lambada joihoh
Nie wiem nie potrafię oddzielić cipki do seksu i kanału rodnego, piersi do karmienia i piersi wabika seksualnego. Czuję, że jako matka muszę być silna a seks oznacza dla mnie jakby słabość, chwilę słabości a ja słaba być już nie mogę.

Gość lambada joihoh
Nie dla mnie. Teraz to obowiązek, żebym nie została sama.

Gość lambada joihoh
Związek jest, jak jest dwoje kochających się ludzi. Kiedy rodzi się dziecko, to jest już rodzina.

Gość przyzwyczajaj sie
tak jest w prawie 80% malzenstw :D i po co bylo wychodzic za maz? :D

Gość lambada joihoh
Ogląda się za innymi, zmuszam się do seksu więc kochanki chyba nie ma. Jesteśmy rodzicami i trzeba się z tym pogodzić. Albo albo

Gość po kilku latach stwierdzam
że seks jest najfajniejszy do pierwszej ciąży. póżniej stajemy się rodzicami i kochankowie odchodzą, ustępując miejsca rodzicom. Taka jest kolej rzeczy i trzeba się z tym pogodzić.

Gość to ja autorka
szkoda nie wiem co z tym dalej zrobic mam wrażenie że jemu się nie chce starac woli sobie sex odpuścić niż wysilić się na porządną grę wstępną

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? MARZY MI SIĘ ORGAZM i każda droga ku niemu jest dobra. Moja muszelka jest taka cieplutka i mokra, że aż się prosi o pieszczoty. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/dorota_sex_telefon.html