Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak co tak lubi

penis a ostre zabawy nim

Polecane posty

Gość chłopak co tak lubi

Jestem ciekawy opinii dziewczyn na tema ostrych zabaw penisem wykonywanym przez dziewczynę, jest wiele opcji od mocnych robótek ręcznych kiedy to dziewczyna robi to bardzo mocno i szybko poprzez gryzienie penisa ( no w miarę aby nie odgryźć) po ostre robienie dobrze stopami ( penis między stopami dziewczyny ) po np chodzenie boso po penisie wyciągniętym na brzuchu faceta ( dziewczyna na bosaka chodzi po nim aż do wytrysku ). Jestem ciekawy jak się dziewczyny zapatrują na takie zabawy?

Gość TeKet
fajna sprawa...stopami sam probowalem z dziewczyna ale nie bylo ronicy czy to reka czy stopami, wiec nie moj fetysz...ogolnie moja dziewczyna cuda z nim robi i to jest fajne zeby pofanztazjowac i poprobowac bo mozna cos fajnego odkryc... a z gryzieniem fiuta to moja laska saam na to wpadla:Dnawet fajne jest:D

Gość TeKet
jak stoi to nie...w zoledzia jak jest twardy bardzo to igle wbijesz i nie poczujesz... moja gryzie mocno i to laskocze;] chyba ze laska nie chcacy zachacza to wtedy nie jest fajne tylko irytujace;]

chyba jesteś obrzezany i masz taka znieczulice, ja bym sobie igły wbic nie dal - jestem pewien ze ból byłby oszałamiający. kiedyś laska mnie ogryzła (przypadkiem czy nie, nie wiem, podobno przypadkiem) podczas lodzika i nie za bardzo przyjemne to było, wręcz odwrotnie

Gość .viktoriana.
Najlepsza strona o sprawach intymnych www.intymnosc.pl/aff/7733 zapraszam, dla kazdego cos milego :)

Gość TeKet
co obrzedzanie ma do grzyba... jesli chodzi o napleta to sie zgodze ze boli jak cholera ale nie grzyb... i jak mowilem zalezy czy przypadkiem czy nie i czy sie tego spodziewasz

Gość chłopak co tak lubi
hmmmmmmm wiadomo,ze jak byś chciała odgryźć to nie ale takie podgryzanie nieco mocniejsze jest ok, z resztą penisa można ostrzej traktować niż się dziewczynom wydaje ale jądra trzeba tylko delikatnie :-)

Gość fajne takie zabawy
:-) wiele kobiet sie boi a szkoda

Gość Felix Obelisk
A papierem ściernym tez można owinąć fleta celem wyciućkania ?

Gość filip.31
wejdz na www.intymnosc.pl/aff/7733 i tam poszukaj cos dla siebie :)