Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda,,,s,,,,,

Dlaczego tak szybko ?

Polecane posty

Gość ruda,,,s,,,,,

Nie wiem co o tym myśleć , zabawialiśmy się z facetem, a on dos po 20 minutach obściskiwania się posłużyłam się ręką, a on po minucie on skończył. Jeszcze nie uprawialiśmy seksu z nim , ale się boję, że po 5 minutach skończy, jak się zachować po takim seksie ,próbować jeszcze raz ?

Gość sisisisisisi
no jak on już doszedł to próbować możesz dopiero jak się zregeneruje ;) a nie lepiej z partnerem porozmawiać.. hehehe jak podczas pierwszego stosunku pojedzie dłużej niż 5 min to dobrze wróży :P

Gość ruda,,,s,,,,,
Ale jak mam mu to pwoiedzieć > Nie obrazi się ?

Gość moj kochanek od ponad 3 lat
za pierwszym razem bardzo szybko dochodzi bo nie moze z podniecenia :P. przyzywczailam sie juz. moj M. po 10 minutach sie regeneruje i wtedy moze skupic sie na mnie i dluzej uprawiac sex:).

Gość ruda,,,s,,,,,
Czyli to oznacza ,że szybko się podnieca?

Gość Lion_Oldwitch
Za pierwszym razem tak to jest. Jak będziecie się chcieli pierwszy raz bzykac to najpierw zrób mu dobrze ustami albo ręką i daj trochę odpoczynku. potem postaw go ustami i do dzieła !

Gość ruda,,,s,,,,,
hehe , oczywiście miało być tylko samo nie uprawialiśmy :D Obawiam się,że będzie chciał od razu , doradzcie mi jak mam się zachować po krótkim seksie

Gość TeKet
ja polecam uczenia sie przedluzania orgazmu... mam 25 lat i kiedys potrafilem sie spuscic jak laksa wlozyla mi reke w spodnie po dlzuzszym macanku...Z czasem czlowiek sie uczy i przyzwyczaja... przedluzany orgazm polega na tym aby przestac bodzcowqac fiuta tak aby to ze zaraz sie spuscimy minelo.. na pocatku jest trudne, ale po dluzszym czasei mozna kotrolowac wytrysk i bzykac sie nawet godzine

Gość ruda,,,s,,,,,
ale ten facet ma 40 lat , chyba powinien już to potrafić, a może on ma jakiś problem ?

Gość TeKet
wiesz generalnie jak sie nie mysli o kobiecie i nie ma fnztazji to dla faceta 40 s sexu wystarcza tak naprawde... nie kazdy wpdnie na to zeby nad tym popracowac i miec lepsze doznania...wez go kiedys na lozko... jesli umiesz wyczuc kiedy fcet do chodzi to zrob tak... powl mu konia jak zacznie dochodzic wyczujesz to reka to zostaw jego palke w spokoju zrob tak kilka razy a przekonaszfaceta zewarto to cwiczuc bo dla faceta jeswt to mega doznanie ja po takiej masturbacji czy seksie nie ma zwyklege wytrysku tylko orgazm:D

Gość sara0909
tak, ten problem to "kryzys wieku średniego"

Gość ruda,,,s,,,,,
dzięki za rady, tak zrobię . Chociaż przy zabawie nie było tak,że on nie myśli o mnie bo najpierw starał się zaspokoić mnie , a póżniej siebie.

Gość ruda,,,s,,,,,
sara możesz rozwinąć temat co ma kryzys wieku średniego do tej sytuacji ?

Gość gregvvfsvf
Powiem Ci,że koniec seksu po minucie znam na pamięć,ale w sumie to nie jest nic takiego złego,wiadomo,że chciałoby się jeszcze,ale cóż... taka natura... :P