Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggr

czy on planuje zdradę?

Polecane posty

Gość ggggggggggggr

Przeczytałam na nk mojego chłopaka, że pisze od paru dni z jakąś dziewczyną, która jest jego koleżanką z podstawówki, długo się nie widzieli bo ona w wieku kilkunastu lat wyjechała za granicę, teraz wróciła i do niego pisze. On z nią chętnie rozmawia (widzę po wiadomościach na nk, nie rozmawiają jednak na gg bo mozna to wywnioskować). Widzę, że on też nalega na spotkanie z nią. Nic ich jednak nie łączyło nigdy. Czasem te rozmowy zmieniają się w niewinny flirt. Oni są z jednej miejscowości, ona mu pisze że chce się spotkać, on też. Co ciekawe ona nie chce mu wysłać żadnego zdjęcia, chociaż on ją o to prosi. Co ja mam do cholery o tym myśleć? Czy mam podstawy ku temu żeby się bać? Najgorsze jest to, że nie mogę z nim o tym pogadać, żeby nie wyszło na jaw że czytałam jego wiadomości...

Gość ggggggggggggr
przeczytalam na jego komputerze, on ma zapamietane hasło

Gość ggggggggggggr
proszę, powiedzcie co o tym myślicie, czy powinnam się martwić? co mam zrobić??

Gość i bylo tam wlazic??
nieswiadomosc=szczescie :D

Gość ggggggggggggr
wiem:( ale już się stało :( ciężko mi uwierzyć, że on mógłby to zrobić, ale to co zobaczyłam niepokoi mnie :(:(

Gość ggggggggggggr
oj ale ja weszłam z jego kompa, u niego jest tak ze jak sie wchodzi na nk to jest na stronce logowania wpisany jego nick i te gwiazdki pod którymi jest chasło, kliknełam tylko "zaloguj"

W mozilli to banalnie proste jest :D Narzędzia - opcje - bezpieczeństwo - zapamiętane hasła - wyświetl hasła

Gość 56789
napisz do niej anonimowo ,ale oględnie ,że zęby bedzie wyjebane i plery przetrącone jak się nie odczepi od pewnego gośćia ,nie pisz o kogo chodzi i nie przyznawaj się.jak by to mnie dotyczylo to poszlabym do klijentki i dostalaby dwa liście

jeśli jej nie widział od czasów podstawówki, to raczej trudno mi sobie wyobrazić, ze od razu z góry planuje zdradę, nie wiedząc jak teraz wygląda. Niewątpliwie jednak musi go intrygować, skoro nie wie czy jest atrakcyjna a zależy mu na spotkaniu po tak długim czasie. Do tego flirt ... Zdarza się tak, że kobieta ma tak ciekawą, charyzmatyczną osobowość, że trudno uwierzyć, że nie idzie z tym w parze atrakcyjność fizyczna- być może on tak właśnie ją widzi i ocenia skoro flirtuje w ciemno. Niewykluczone, że chce się poprostu spotkać i pogadać, chociaż jak dla mnie zestawienie w tej sytuacji "firtu i spotkania" to niespecjalnie dobre rokowania dla Ciebie ;)

Gość szdfghjgkl;m
planuje dlatego nie pisze na gg zebys nie widziala ze z nia gada albo sledz ich korespondencje i zobacz do czego doprowadzi albo jakos sie laski pozbadz

Gość Moim zdaniem1
Noi co z tego,ze czytasz jego wiadomosci,noi co z tego ,ze partner chce sprawdzic smsy w komorce,nierozumiem tego.Moim zdaniem to normalne,ze partnerzy moga sobie zagladac do poczty. Skoro ma ochote flirtowac z innymi,to moze i zdradzic.Do zdrady moze dojsc zawsze

może i w jakimś stopniu, podkreślam - tylko w jakimś stopniu, normalne jest, że partnerzy MOGĄ sobie zaglądać do poczty, telefonów itp. ale nienormlane jest, że to robią (oczywiście mowa o "dyskretym' prześwietlaniu partnera). Bardziej "unaocznię", bo ktoś może nie chwycić subtelnej różnicy ;) - zatem to, że mój telefon leży na komodzie i mą ma do niego dostęp nie znaczy, że ma go prześwietlić