Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicera

Moja corka rzucila studia a syn to juz szkoda mowic!

Polecane posty

Gość alicera

Corka na drugim roku medycyny rzucila studia i poszla na dwuletnie studium fryzjerskie a syn rowniez mnie zawiodl bo nie dosc ze rzucil farmacje, nie dosc ze powiedzial ze nie ma glowy do scislych przedmiotow to poszedl jeszcze na studia dziennikarskie. Bardzo mnie to boli, moj syn oprocz studiow uczy sie jeszcze w szkole pomaturalnej na fotografa.

Gość dsfdgdf
A może lepiej ze będąrobić w życiu to co sprawia im p[rzyjemnosc ? przeciez nie zrobili ci tego po zlosci :/ chyba lepeij zeby wstawali z usmiechem na twarzy ze ida do pracy ... niz zeby ryczeli w poduszke i co chwile zerkali kiedy sie ta praca skonczy ...

Gość brak mi słów
Twojego syna nic, tylko chwalić, a nie mówić, że jest beznadziejny. Córka też jest dorosła, i niech robi, co chce. A to, że nie spełnili Twoich ambicji, to nie ich wina. Interesuje ich co innego, jak Ciebie.

Gość alicera
Pytam powaznie! jestem zalama decyzja swoich dzieci, cale zycie harowalismy z mezem by wychowac dzieci na porzadnych ludzi a jak one sie teraz nam odplacaja. Liczylam na to ze skoncza porzadne studia, ze beda siedzialy nad ksiazkami i robily kariere a oni marnuja sobie zycie, beda klepac biede a corka to juz napewno jak fryzjerka bedzie otaczala sie miedzy lumpami.

Gość brak mi słów
fryzjer zawsze znajdzie pracę :) a może kiedyś znów pójdzie na studia, może na inny kierunek? Ty nic z tym nie zrobisz, nawet jak ich wydziedziczysz. Są dorośli, niech robią, co chcą.

Gość alicera
Ale dla mnie to wstyd, juz rozpowiedzialam w rodzinie ze moje dzieci studiuja z bardzo dobrymi wynikami. A oni wycieli nam taki numer, chca klepac biede i pewnie my z mezem bedziemy ich do konca zycia utrzymywac, tak to bedzie wygladac.

niekoniecznie. dorośli są, podejmują świadome decyzje więc i ich konsekwencje. chyba nie zamierzasz sponsorować dzieci do 30?

Gość brak mi słów
dziennikarz nie zarabia tak mało, a dziewczyna znajdzie sobie fajnego faceta ;) nie warto martwić się na zapas :)