Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omkia

Poradźcie coś, proszę...

Polecane posty

Gość omkia

Jejku poradzcie mi co mam zrobić w takiej sytuacji:( Hmm otóż mój chłopak ma taką koleżankę, którą poznał na czacie. Często z nią pisze itd, mówi że to tylko koleżanka z gg(bo nigdy podobno się nie spotkali)... I ostatnio zajrzałam do jego archiwum gg(wiem, wiem nie powinnam) ale tak mnie korciło sprawdzić czy jest wierny. I SZOK !!! były tam rozmowy z nią, np 3 miesiące temu( a my jesteśmy razem od roku czyli był wtedy ze mną, ale możliwe że wtedy byliśmy pokłóceni) - napisał jej że ją kocha. Spotkał się z nią, pisał tam o tym że sie całowali, dotykał jej piersi, przytulał... Powiedzialam mu o tym a on się zarzeka, że nie zdradził mnie nigdy, że nawet tej dziewczyny na oczy nie widział..... Jak nakłonić go żeby się przyznał, a zresztą po co mi to bo i tak jestem pewna. ale dlaczego on nie chce się przyznać :( Czy wybaczyć mu to?? udawać że nic się nie stało???ale on w sumie nie prosi o wybaczenie bo uważa że nie zdradził...Pomóżcie jak chce wam się tyle czytać :((

Gość omkia
??????????????????????????????????????????????????????????????

Gość uihytrdfyuiop
hehehe

Gość Ugrzeczniona Stefka
Urzekla mnie Twoja historia

Gość do ciebie autorko
jak moze ci wpierac ze tego nie zrobił skoro masz dowód czytałas co pisał dziwna jesteś on cie w zywe oczy okłamuje nie widzisz tego czy nie chcesz widziec

Gość do ciebie autorko
skopiuj sobie to wyslij na swojego meila i powiedz ze to ona tobie wysłała zobaczysz jego reakcje zielno-fioletowy bedzie na twarzy