Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najlepiej byloby nie miec cyco

Jakie skutki ma noszenie za małego stanika?? na zdrowie?

Polecane posty

dzsiaj nosiłam dość ciansy i bolą mnie plecy :( ale biust był ładnie podniesiony prawie na szyi :D

Gość Kalinka J.
jak nosisz za mały to prędzej czy później zdeformujesz sobie biust nie mozesz kupić dobrego push up'a w dobrym rozmiarze?

Gość taa niedobra pupa
podobno w kilkudziesięciu % za raka piersi jestt odpowiedzialny zbyt uciskający stanik...

no ten był wlasnie push up miseczki były tylko troche za małe ale za to uz wiem że za mocno naciągnełam paseczki trzymające :( ;/ale podobnpo lepiej wyżej niż niżej

Gość fgfggggf
ja nosze za mały, cyce mam szeroko rozstawione a on jest własnie no i ja nosze taki czy to zle ??

Zdeformowanie piersi. Zastanów się jaki one kształt przybierają w takim push upie, od dołu gniecie je gąbka, od góry wbija się krawędź miski... Noszenie za małych misek z za luźnym obwodem powoduje rozsmarowanie piersi pod pachy, czyli rozstawienie na boki, zmniejszenie biustu, przyspieszenie obwisania. Wypływające piersi wyglądają tragicznie, nie wiem, po co to założyłaś. Jak chcecie dobrze wyglądać i mieć biust zebrany, uniesiony pod szyję, to zmierzcie się ciasno pod biustem na wydechu i luźno w biuście i wpiszcie co wam wyszło.

Jeżeli do za małych misek dołączasz za luźny obwód, to przy dużym biuście dochodzi też garbienie się, bóle pleców.