Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irytujaca_zazdrosc_303

W piątkowy wieczór zaczynam ćwiczenia odchudzające, kto ze mną?

Polecane posty

Jak wyżej. Nigdzie dziś nie wychodzę, głównie z powodu, że nie mam się w co ubrać wszystko w praniu albo się suszy. Mam niewiele ciuchów, w którch można się pokazać na mieście, bo mam 160 cm i 70 kg. Nawet nie chce mi się iść do sklepu, bo wiem, że i tak nic nie będzie na mnie pasowało, no chyba że w dziale dla pań + 60 :/. Robię to w ostateczności, dlatego zaczynam ćwiczyć,pewnie szybko się zniechęce i odechce mi się,ale w grupie zawsze raźniej,więc jak? Ja właśnie włączam fitnessową muzykę i troszkę się pomęczę przy okazji będę zaglądać tu.. :) Pozdrawiam. Liczę na Was ;)

lenie ? ;d

Gość sratatataaaaaaaaaaa
pewnie już z 5 lat wybierasz się i jeszcze nie zaczęłaś, buahhha!!!! Moja droga, ćwiczenia to tylko 1/5 tego co trzeba zrobić. Tu masz 5 punktów do natychmiastowej realizacji: 1.prawidłowe odżywianie 2.wysiłek fizyczny(ćwiczenia) na poziomie potu 3.higiena 4.pozytywne nastawienie psychiczne 5.systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn Szczegóły pod nw. linkami: www.vademecum.zdrowia.prv.pl http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/

Wyżej podszyw. Od 3 lat jestem gruba. Wcześniej nie miałam problemu,wręcz przeciwnie. Od 2 miesięcy regularnie 2-3 x w tyg chodzę na basen. Nie osądzaj innych, bo to może w końcu postawić CIę w złym świetle. Życzę powodzenia ;)

Gość Celan & Clear..
Ja chętnie z Tobą zacznę, pomimo tego że mam 14 lat.. ^^ I 160 cm ok. 55 kg ważee.. xD Muszę schudnąć ;> więc zaczynam z Tb !!

Nie masz po co się odchudzać! W drugą stronę też nie dobrze,ale Twoj wybor. Bynajmniej dziękuję Młoda ;)

Gość Celan Clear
Może nie tyle co odchudzać ale mam taki cholerny tłuszczyk rrrr..! Przed wakacjami już ćwiczyłam i nie powiem efekty były:) ale w wakacje znów mi przybyło bo opuściłam się wyjechałam na wakacje i jadłaaam , jadałam :D No i cóż..^^ czeba zacząć znów A6W :p

a 6W u mnie stanela po 5 dniach, bo tez wyjechalam i lipa. nie dlugo to trwalo,ale szczerze mowiac, bardzo mi sie podobaly te cwiczenia, nie byly takie ciezkie, robilam wiecej niz 6 czy 8 w jednym cyklu. :)

Gość Celan Clear
Ja doszłam max do.. 16 dnia xD I przestawałam potem znów zaczynałam i tak w kółko ze 3 razy ale efekty były mm.. + brzuszki i hula-hop do tego ! Warto było :D Więc teraz może uda mi się zajść do co najmniej 20 dnia.? ;>

Gość martus1231
Ja też chętnie z tobą będę ćwiczyć . Muszę schudnąć mam 14 lat ważę 57 i ma 164 cm .