Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grunuli

ciekawe inicjatywy

Polecane posty

Gość grunuli

jesli znacie jakies projekty, ktore wspiaraja poczatkujacych artystow to prosze o jakies linki. chodzi mi glownie o muzyke bo to moja dziedzina;)

Gość redi666
sa zawsze jakies lokalne konkursy, mozesz szukac w domach kultury ogloszen. w jakim w ogole jestes wieku i jaka konkretnie muzyka cie interesuje?

Gość grunuli
juz sie balem, ze nikt nie odpisze. interesuje sie dj, pisze troche tekstow, raczej idze to w strone hip hopu, ale nie lubie takiego szufladkowania bo lubie eksperymenty.

Gość KKarolinaaa18
Wczoraj mi ktos podeslal jakis link na gg z czyms podobnym. Tam chyba chodzilo o beatbox, ale nie pamietam dokladnie. Jak przeszukam historie w firefoxie i znajde to wkleje tu.

moich dwoch wspolokatorow jest dj'ami, jak wroce to ich podpytam. Z tego co wiem, to sa na bierzaco ze wszystkimi konkursami, projektami itp, bardzo sa zaangazowani w to co robia.

Gość grunuli
a jeszcze co do wieku to mam 21 lat, chcialbym chociaz czescio moc kiedys zarabiac tym co lubie na zycie, a wiec chetnie skorzystam z tych waszych wiadomosci;)

Gość KKarolinaaa18
znalazlam! :D to ta stronka: www.jestwielepowodow.pl

Gość grunuli
dzieki!! jakbyscie mieli cos jeszcze to dawajcie!! zaraz przejze co tam dla mnie maja;)

Nie dopytalam sie dokladnie , ale jak weszlam na strone to chyba o nia chodzilo wspollokatorowi. Bo nagrywa jakies demo, zeby wyslac, wiec pewnie to jest aktualnie najlepsza opcja.

Gość grunuli
ja poczytalem, inicjatywa jest swietna! dzieki;)

To jest ta stronka, upewnilam sie . wspollokator lada dzien bedzie wysylal zgloszenie, pomagalam mu wybrac kawalek. calkiem fajny ten projekt.

Gość belsprout
Nie wiem czy regulamin pozwala, ale jesli tak to niech kolega wrzuci nagranie na jakis serwer. Chetnie poslucham :))

Gość grunuli
na razie szukaja beatboxerow ztego co widze, a wiec juz podrzucilem linka do www.projektpokolenie.pl kumplowi:D a sam bede sledzil kiedy bedzie cos dla mnie.

Nie masz co za dlugo czekac, bo czas na wysylanie zgloszen jest ograniczony. Wez sie sprez i wyszukaj cos co by sie nadawalo do wyslania ;)

Gość Tordemon
To, ze jest jeszcze troche czasu moze byc dobrym powodem na pocwiczenie beatboxu i doszlifowanie swoich umiejetnosci a dopiero po tym nagrac cos i wyslac ;D

Gość Tordemon
To, ze jest jeszcze troche czasu moze byc dobrym powodem na pocwiczenie beatboxu i doszlifowanie swoich umiejetnosci a dopiero po tym nagrac cos i wyslac ;D

Gość malamyszkamiki
>>> znalazlam! to ta stronka:www.jestwielepowodow.pl a to zabawa tylko dla beatboxiarzy?

Gość malamyszkamiki
>>>>>>>>>> znalazlam! to ta stronka:www.jestwielepowodow.pl a to tylko dla beatbox'u czy takze np dla dj'a?

Gość malamyszkamiki
>>>>>>>>>> znalazlam! to ta stronka:www.jestwielepowodow.pl a to tylko dla beatbox'u czy takze np dla dj'a?

Gość malamyszkamiki
i jaki ma byc rezultat tej promocji, jakies tourne, plyta, nagrody?

Gość grunuli
nie no nie tylko, ja sam nie beatboxuje, a chce sie zglosic, zreszta jest tam malarz, nie widzialas?:>

"malamyszkamiki >>>>>>>>>> znalazlam! to ta stronka:www.jestwielepowodow.pl a to tylko dla beatbox'u czy takze np dla dj'a?" Chodzi ci o strone czy konkurs? Bo strona jest dla wszystkich. A konkurs jest zrobiony obecnie dla beatboxerow

Gość Kwocia
A ten projekt www.jestwielepowodow.pl jest tylko od 18 lat? bo jak wchodze na stronke to trzeba wpisac date?

tak, trzeba byc pelnoletnim. Nie zwrocilam wczesniej na to uwagi, wpisywalam swoja i ok. Ale sprobowalam tez i wpisalam wymyslona date, i wyswietlilo mi sie ze nie mozna wejsc jak sie nie ma 18 lat.

Gość aniakara
jest to zwiazane zapewne z ograniczeniami co do nagrod np finansowych , to z prawa polskiego wynika, takze trzeba byc >18 www.jestwielepowodow.pl

Gość aniakara
i wiem juz kto w jury siedzie, po zalaczeniu zgloszenia pokazuje sie info, w jury bedzie L.U.C., Tik Tak, i Zgas

Gość grunuli
mysle, ze trezbva byc pelnoletnim tez dlatego, ze jest to inicjatywa absoluta czyli producenta wodki. w sumie to na prawde swietny pomysl mieli, nie spodziewalbym sie tego:P w ogole to chcialem sie pochwalic, ze juz mam cos od siebie przygotowane specjalnie dla nich i nawet moj kumpel beatboxer juz cos wyslal. a jury na prawde pierwsza klasa jest.

Gość Kaola
Wie ktos kiedy bedzie jakis konkurs dla innych dziedzin? Graffiti, parkour itd?