Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie nieco kosmetyczne

PYTANIE - chodzi o moje piersi..

Polecane posty

PYTANIE1: otóż mam na piersiach takie króciutkie, praktycznie niewidoczne włoski(są też na pośladkach, brzuchu i udach). chciałam zapytać kobiet, czy depilujecie te włoski? :) Panowie, czy takie włoski nie są nieestetyczne Waszym zdaniem? :) czytałam gdzie kiedyś, że te włoski są bardzo wrażliwe i czułe, za ich pomocą podobno są przekazywane bodźce dotykowe do mózgu, co podobno potęguje przyjemność z dotyku.. PYTANIE2: czy macie włoski łonowe w okolicach odbytu i między pośladkami? jeśli tak: depilujecie je? jeśli tak: czym i jak często? (wiem, że to UCZUCIOWY, ale tu jest dużo kobiet :D)

Gość TeKet
skoro nie masz wlosow miedzy posladkami i pytasz o takierzeczy wychodze zzalozenia ze masz 14 lat :D

Gość prosta odpowiedz
po choooj włoski wokół odbytu depilować? żeby gówno komfortowo wychodziło, czy jak?

Gość puppe
właśnie sama bym chciała to wiedzieć :/

nie no... jak sex uprawiacie to macie te włosy przy odbycie? :o to wygląda odrażająco...

Gość nic tylko skoczyć
oczywiście ze odrażająco ale niestety niektóre nie wiedzą tego wydepilują sobie clpkę ale kudły między pośladkami mają coś wstrętnego a te malusieńkie włoski są na całym ciele, kazdy je ma więc nie popadajmy w paranoję

Gość ja depiluję
wkoło odbytu, a maleńkie włoski na skórze piersi itd też mam i nie zauważyłam, zeby to było jakieś brzydkie, zły klopotliwe itd itp

Gość hejo hejo
ja mam takie wloski na piersiach brzuchu i na ledzwiach tylko ze sa biale zupelnie niewidoczne, bo w ogole mam jasna karnacje, nie zajmuje sie nimi w ogole, natomiast wloski w rowku pupowym gole tak samo jak wlosy lonowe, lubie byc tam bezwlosa, uzywam kremu depilacyjnego do skory wrazliwej i poprawiam maszynka, a masz dlugie te wloski?

Gość wlosy lonowe przy odbycie?
a to ciekawostka przyrodnicza.

Gość a co to kogo obchodzi..
gdzie masz pipo te włoski? zastanów się tępa strzało, czy nie lepiej póść z tym do lekarza? :P

Gość TeKet
nie nawidze wlosow w dupie i na cipie na meszke nie zwracam uwagi...:)

jakies 2cm mają te odbytnicze włoski

takie wloski to normalne kobiety maja je tez na pleckach... a wlosy lonowe kolo odbytu to od golenia maszynkami wiem bo moja tak ma, bikini musi golic bez warunkowo a tamte wloski prawie nie widoczne ehh nie przejmuj sie

Gość TeKet
najlepiej niech ci powie facet co lubi a co nie... nie kazdy facet lubi gole cipki...my tu duzo ci nieporadzimy... rob jak wolisz albo jak woli twoj facet:D

Gość hejo hejo
ale prostaki tu no nie? :)

nigdy nie goliłam żadną maszynką okolic odbytu i między pośladkami. to co gadasz to jakieś herezje. :D włosy nie robią się od golenia, tylko po prostu.. jedni mają, inni nie. :P ja mam, niestety.. nie golę, ale usuwam depilatorem, niestety odrastają po dokładnie 10dniach... pozbywam się ich raz na miesiąc, ale nie mam z nikim sexu i nikt nie ogląda mnie nago.. także nie jest tragicznie.

Gość hejo hejo
chce tylko dodac ze pogloski jakoby wlosy po depilacji maszynka wyrastaly grubsze i gestsze to mit. mam kolege leakrza dermatologa i powiedzial mi ze na studiach mieli wielka debate na ten temat z profesorem i ostatecznie sie przekonali ze to nieprawda, nie ma zadnych podstaw naukowych ku temu, to kwestia ludzkiej perrcepcji - wlosy byly, zostaly zgolone, czlowiek sie przyzywczaja ze ich nie ma, odrastaja i wielkie zdziwnie bo sie wydaje ze sa grubsze.

włosy są martwe :) jedyną żywą częścią włosa są cebulki. włosy wypadają głównie wtedy, gdy są przetłuszczone i wtedy cebulka włosa się obluzowuje. nam ludzi z bardzo długimi dreadami - włosy wciąż im rosną, także reklamy kłamią z tym, że zniszczone włosy wypadają, albo potrzebują regeneracji, bo inaczej wypadną tłuste odżywki, nafta kosmetyczna itp. - to jest OK, ale przez to wypadają włosy.