Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka19195

związek ze starszym mężczyzną

Polecane posty

Gość malutka19195

Witam! chciałabym zapytać czy któraś z was miała podobną sytuacje . Otóż rok temu spotykałam się z 15lat starszym ode mnie chłopakiem... spotykaliśmy się przez pół roku.... po kryjomu.. nikt o tym nie wiedział .. prawie. Potem on musiał wyjechać do angli obiecywał że będzie dzwonił (co prawda dzwonił) że jakoś to przeżyjemy i w ogóle.... Niedawno wrócił na dwa tyg >dwa razy był< zmienił się bardzo Nie spotkaliśmy się ani razu przeważnie nie odpisuje na moje smsy ... Rozmawiałam z nim raz sam na sam Powiedział że musi to wszystko przemyśleć czy chce dalej to ciągnąć czy nie i wg l... widzę się z nim bardzo często ponieważ przychodzi do mnie do domu (znamy się od 4 lat więc jest zaprzyjaźniony z moją rodziną) Ja nie wiem co mam teraz zrobić- odpuścić sobie czy walczyć ? nie potrafię o nim zapomieć i nadal go kocham ....

a ile ty masz lat / może jesteś jeszcze za dziecinna dla niego ?

Gość malutka19195
tymbardziej, ze za miesiac ide juz do drugiej klasy gimnazjum, to nie przelewki, za rok egzamin, a ja ledwo zdaje ;/

Gość malutka19195
Dlaczego ktoś się za mnie podszywa? ja mam 16 on 31 Możecie mi wierzyc lub nie ale naprawdę mnie kochał tak jak ja jego wiem że to śmieszne dla niektórych ale tak było Ja nie potrafie wyobrazić sobie życia bez niego

Gość malutka19195
spotykaliśmy się po kryjomu bo baliśmy się reakcji innych ale większość i tak się domyślała... gdy wyjeżdżał mówił że nie potrafi już tak dłużej i że jak tylko wróci musimy się ujawnić bo chce być ze mną normalnie Co teraz??? radźcie!

Gość lajkota14
hmm nie wiem co ci poradzić...