Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotka jakich malo?

O MÓj BOŻE CO JA NAROBIŁAM!!!!za glupote sie płaci

Polecane posty

no wiec przyszedl rano moj szef, ja siedzialam od 8.00 za kompem, on jak zwykle sie spoznil na 9 przyszedl do mnie o 9.10-20 i słuchajcie!!!!!!!!!!mial penis tak zaczepiony o spodnie że mu wystawal bo akurat siegal po cos na polce i koszula poszla w gore i bylo widac penis, potem stał i cos do mnie mowil probowalam zachowac spokoj, ale nagle wybuchłam śmiechem...spytał czy wszystko ok a ja tylko że przepraszam ale mam kiepski dzien!!! potem pod koniec dnia mnie wezwał i spytał czy nie bylam pijana i że ma sie to nie potwórzyc :( :( :(

Gość jeśli to prawda
to nieźle ugrzęzłaś :P przecież nie powiesz - nie szefie, nie byłam pijana, tylko fiutek panu wyglądał ze spodni heheheeeehehehee współczuję, ale to zabawne :)

Gość prawda czy nie
ale dawno się tak nie spłakałam ze śmiechu :D

Gość teraz będziesz musiała
mu obciągnąć, inaczej wyleje cię z roboty

nie bardzo sobie moge to wyobrazic, ze penis ze spodni wystaje. to co on do pracy w krotkich spodenkach przyszedl czy biodrówki ubrał?

Gość taka jedna :)
jakoś przeżyjesz :D

heheh nie wiem nie sądze by aluzja on nigdy mnie nie molestował itp.poza tym mój chłopak też tak czasem nosi siusiorka a ja się śmieje że głupio to wygląda , w ogole fiutki to takie śmieszne są :D :D a do tego rano czytalam kafeterie zobaczyłam szefa i jakos wybuchłam