Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.dreams.

Chyba zwariowałam;/

Polecane posty

Kilka miesięcy temu miałam taką dolinę że myślałam że się zabiję. serio:o Było okropnie:o Potem powoli niby zaczęło mi przechodzić.no i teraz jestem w takim stanie że śmieję się cały dzień,z niczego:o Ktoś się na mnie popatrzy,przejdzie koło mnie a ja już sie leje:o Albo siedze sobie sama i nagle zaczynam się histerycznie śmiać,z czego to nie wiem:o Boże mój,ide sie leczyć:o

i w tym sek:P masz ogolnie dobry humor czy sie tylko mechanicznie smiejesz?

Nie,po tym dołku nie mam dobrego humoru,jest mi wszystko tak cholernie obojętne,a śmieję się tak mechanicznie,z niczego,ale tak naprawdę wcale nie jest mi do śmiechu:o

o! i znowu się śmieję! Jak idę ulicą to sie ludzie na mnie tak dziwnie patrzą:o W sumie nie dziwie sie:o

Gość ]-[.][.]V[
też tak czasem mam ale lubie ten stan ;)

Powiem Ci ze ciezko mi sobie wyobrazic smianie sie kiedy jest sie smutnym.. no cholera da sie? Moze pogodz sie z tym ze buzka Ci sie usmiecha i daj jej do tego powody ;) Hobby jakies czy cos?

No cholera,widocznie se da:( ehhh:( No niby mam się z czego cieszyć,mam dobrych przyjaciół ....

No to jak masz dobra stopke to nie powinnas miec juz zadnych problemow..nie rozumiem tego! :p

Może,musze cos zmienic w swoim zyciu,a tymczasem ide spac:) odezwe sie jutro:) dobranoc:* i dzieki:*

Gość krucaduks
Zaburzenia afektywne dwubiegunowe :D

Gość zgadza się,
CHAD Choroba Afektywna Dwubiegunowa :) leczyć to lecz :D

Gość zgadza się,
bo czytamy i podobno mamy -podobno ale w sumie, najpierw zrób badania tarczycy, cukru, ogolnie a potem mozna sie bawic w taka straszna diagnozę moze tabl antykoncepcyjne bierzesz i to stad, nie wiadomo a jak nie przeszkadza ci to, to zostaw i baw się dobrze ;)

Gość Żelazna Dama
Ja bym Ci radziła iść do psychologa , to mogą być początki schizofrenii albo innej choroby psychicznej. np Schizofrenia zdezorganizowana lub hebefreniczna to podtyp schizofrenii, który charakteryzuje się przede wszystkim niespójnością, absurdalnością zachowania oraz nieadekwatnością reakcji emocjonalnych lub ich całkowitym brakiem; ponadto obserwuje się wzmożoną wrażliwość na bodźce wewnętrzne, przy jednoczesnym osłabieniu wrażliwości na bodźce zewnętrzne.

Gość opupupupu
znam dzieciaka z tym samym.okazalo sie ,za ma padaczke smiechu.serio wpisz po google......

Zelazna Dama-wiesz ze to bardzo mozliwe?moja prababcia,babcia i jej siostry chorowaly na schizofrenie dlatego bardzo mozliwe ze ja takze bede ja miala:o

W sumie to skąd mam wiedziec co mi jest?;) pewnie za niedlugo przejdzie,przynajmniej mam taka nadzieje bo czuje sie jakbym byla nienormalna;)