Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e-m@ma

Hej, muszę zabrać za trzy tygodnie córę na bankiet firmowy do teatru i...

Polecane posty

Gość wyprawka po raz setny
Ojej tylko nie "rozowa beza", please! :) Chyba najlepsza jest wersja autorki, choc ta ostatnia opaska z Monsoona byla bardzo ladna. Co do ciuchow Burberry to maja jedna wade: te wielkie czarne naszywki psujace delikatnosc ubioru.

Gość też mam 4 latkę
a mnie się podoba. Szczególnie balerinki są ładniutkie. Ale skończyłabym na tunice i getrach. Nie inwestowałabym w perełki, szaliczki itd. No chyba, ze twoja córka to anioł, a nie dziecko bo moja ma wszystko na sobie na 5 minut a potem biega, bawi się i zdejmuje z siebie po kolei wszelkie niewygodne dodatki.

Gość troche stylu troche klasy
eeee to nie jest rozowa beza;) to jest fajna klasyczna sztruksowa tunika a kolor zywy i ciekawy, mozna go odpowiednio stonowac dodatkami i legginsami chyba rozowych bez nie widzialas:P nie wiem, wg mnie pomysl autorki jest przekombinowany w sumie taki outfit byly ok, ale u 10-latki i ta tunika mi nie pasi, ja w takiej chodze na zakupy;)

Gość troche stylu troche klasy
patrzylam tez na polarn o. pyret jak tak lubicie looki skandynawskie ale w sumie nic ciekawego

Gość też mam 4 latkę
tzn kupiłabym ta sukienkę plus różowy żakiet do niej. Do tego białe rajstopki lub podkolanówki zależy od pogody. Na głowę jakaś opaska i chyba tyle.

Gość ze mozg ci sie zlasował

Gość gość
Idealne miejsce na bankiet można znaleźć na stronie http://bankietyikonferencje.pl/ Polecam ten serwis, bo sama znalazłam tu idealne miejsce do zorganizowania takiego przyjęcia.