Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wszechstronna

Orgazm pochwowy?

Polecane posty

Gość Wszechstronna

Czy uwazacie , że jest cos takiego jak orgazm pochwowy? Ja nigdy nie osiągnęłam orgazmu bez pieszczot guziczka.

Gość Wszechstronna
Dziewczyny, czy coś jest ze mną nie tak?

Gość wandapanda
ja też nie zawsze mysle ze jeszcze trszke ,ze prawie al jeszcze nigdy sie nie udało:( tylko lechtaczkowy.

Gość Wszechstronna
Przeżywam dokładnie to samo. Jest bardzo przyjemnie, ale ..., czegos brakuje.

Gość KIEEPsky Fdk
Macie słabego partnera

Gość Wszechstronna
Gościło we mnie dotychczas 4 panów. Jeden z nich raczej mały, dwóch średnich i jeden znacznie ponadprzeciętny. żaden z nich nie dał mi tego rodzaju przjemności, mimo, że pan śreni i pan duży to prawdziwi długodystansowcy. Było naprawdę przyjmnie, ale bez tego, na co czekałam.

Gość katarzynka:0
Najlepsza strona o sprawach intymnych www.intymnosc.pl/aff/7733 :)

Gość just chill
tego sie trzeba "nauczyc" z czasem sie przekonacie o czym mowie:) jesli bedziecie juz dobrze znaly swoje cialo,to bedziecie swiadome tego, w jakiej pozycji jest ucisk na punkt g i wtedy bedziecie mialy nad tym kontrole;) tak tak,chodzi o staly nacisk na ten punkt,inaczej nic z tego:) polecam pozycje wszelkie gdy kobieta jest na gorze:) mmmrrrr ;)

Ale orgazm łechtaczkowy zawsze będzie silniejszy od pochwowego.Bo łechtaczka jest najbardziej wrażliwa.

Gość just chill
donkapatke...nie zgodze sie z toba:) orgazm pochwowy potrafi wstrzasnac calym cialem! jest jakis taki...silniejszy.... I pewnie zaraz odezwa sie kobiety ktore stwierdza ze to mit, bo nie ma innego niz lechtaczkowy,ale to swiadczy tylko o tym,ze one go po prostu nie doswiadczyly.

Gość just chill
no i o takie podejscie wlasnie chodzi! :) nic na sile:) uwierz mi, to ze ziemia czasem zadrży to nie wymysł ;) hehe facetom jest latwiej, maja to po prostu na tacy ;) my musimie sie siebie uczyc:)

ok ,ja jestem facetem wiec nie bardzo moge sie obiektywnie na ten temat wypowiedziec . Ale obserwujac swoja kobiete podczas sexu , wydaje mi sie ze u niej orgazm pochwowy jest znacznie silniejszy jak orgazm lechtaczkowy . Za kazdym razem kiedy jest w trakcie orgazmu pochwowego , tak jak gdyby urywal jej sie film , przez chwile ma taki nieprzytomny wzrok , i skurcze w pochwie sa o wiele silniejsze jak przy orgazmie lecztaczkowym . Poza tym potrzeba jej dluzszej przerwy zeby sie znowu kochac po orgazmie pochwowym . Orgazm lechtaczkowy , mozna powiedziec ze moze miec raz za razem ;)

Gość 557
za centurionem też jako facet potwierdzam. to nie jest mit. trudno powiedzieć od czego najbardziej zależy umiejętność owa. moim zdaniem wszystko w dziewczęcej głowie. ordynarnie nieco mówiąc musi się puścić. przydaje się też przetrzymanie w stanie skrajnego podniecenia jak najdłużej. te które wiedzą, wiedzą... ;)

Gość Zenon z Morza
najlepszy jest orgazm jądrowy

Gość do donkapatke
nie pisz takich rzeczy jak nie masz porównania w tych orgazmach :O