Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CZY MOŻLIWA CIĄŻĄ?

MIAŁA TAK KTÓRAS I BYLA W CIĄŻY?? PROSZE O OPINIE

Polecane posty

MAM PYTANIE WIEM ZE WRÓZKAMI NIE JESTESCIE ALE JUTRO POWINNAM DOSTAC MIESACZKE ALE CZASEM JEST TAK ZE PRZYJDZIE DZIEN WCZESNIEJ ZAWSZE MIAAL MMOCNE MIESACZKI ALE DZIS DOSTAŁAM PO GODZ 15 BYLA TO BRAZOWA WYDZIELINA Z DOMIESZKA KRWI W SUMIE ZURZYŁAM 2 PODPASKI NA KTÓRYCH BYLO BARDZOI MAŁO A TERZ NIC NIE LECI CZY MOZLWE ZEBYM BYLA W CIĄZY??? CZY RACZEJ ODPADA

1. wyłącz caps lock 2. nie wiem, nie towarzyszyłam ci podczas twoich stosunków 3. czasem @ zaczyna się od plamienia a potem się rozkręca

Gość a współżyłaś
w płodne dni bez zabezpieczenia? i masz jeszcze jakieś inne objawy? no i czy już kiedyś tak miałaś?

tak wspołyzlam w dni płodne i w owulacjie tez potwerdzona testami owulacyjnymi wlasnie nigdy tak nie mialam rzadko tak mam praktycznie moje cykle sa 28 dniowe i rzadko mam tak zeby byla dzien wczesniej pratycznie wcale bylam nie dawno w ubikacji i nic niema brzuch mnie nie boli tylko piersi troszke

stosunki mają to do tego że skąd mam wiedzieć w jakie dni cyklu współżyłaś, czy się zabezpieczasz czy nie itd

Gość a współżyłaś
...no to bądź dobrej myśli a jutro z rana wyślij męża po teścik :) ... tak się zdarza i nie ma powodów na razie do paniki. Może to fasolka :)

jak starasz się o dziecko to może być plamienie a nie okres ja plamiłam będąc w ciąży, zaraz na początku