Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxz

ciąża

Polecane posty

Gość xxz

hej mam pytanie sprawa jest powazna kochalem sie z moja dziewczyna mialem prezerwatywe nie mialem wytrysku bedac wewnatrz ani w prezerwatywe czy moja dziewczyna mogla zajsc w ciaze ?? pozniej mielismy sytuacje ze bylismy w majteczkach na sobie ja mialem wytrysk ale wszystko poszlo w majtki tylko ze ona sie jeszcze o mnie po wytrysku ocierala i niewiem czy mogla by przez to zajsc w ciaze ?? i jeszcze jedna mielismy 2x taka sytuacje tylko ze wtedy ona na mnie niesiedziala a byyla nademna w powietrzu tez mialem wytrysk w majtki a reka ja piescilem ale wiem ze reke mialem czysta czy mogla zajsc w ciaze przez te sytuacje które opisalem ??? prosze o szybka odpowiedz zwlaszcza ze wtedy miala dni plodne ....

Gość Qufonia de Kaliquas
a jedliście wcześniej pierogi?

Gość huuporrrrrrrrrrrrrrr
pewnie macie po 13 -15 lat co ? ;D NIE ! Tak sie nie robi dzieci! Bylo uważac na biologi :D pozdro i nie bierzcie sie do takich spraw, skoro nie wiecie co i jak. :)

Gość xxz
spoko spoko tylko ona mi mowi ze zrobila test ciazowy i wyszedl pozytywny ;/

Gość huporrrrrrrrr
Nie przejmuj sie :) Od tamtych sytuacji napewno nie zaszła w ciąże :) Pewnie Ci wkręca, albo zdradziła?

Gość spec
Nie mogła zajść w ciąże - to raz. Dwa - jak jest w ciąży to Cię zdradziła. Trzy - niech Ci pokaże ten test z pozytywnym wynikiem. Powodzenia!

Gość supply
nieciekawa sprawa.... zbieraj na kołyskę i ciesz się tacierzyństwem :)

Gość xxz
ok a jesli bym przeoczyl i po wytrysku w majtki jakims cudem odrobinka by sie dostala na moja reke to byla by szansa ze zaszla w ciaze czy plemniki nieprzetrwaly by tego chodzi mi o temperature pokojowa to w jakich warunkach byly ze w majtkach i ze jeszcze te majtki ciagle byly ocierane pozniej droga ktora sie przeniosly ze na plcu itd czy jest realne ze przy dniach plodnych by zaszła w ciaze czy plemniki takiej drogi nieprzetrwaly by ?? lub byly by zaslabe by zaplodnic ??

Gość xxz
prośba piszcie bo ja jestem zestresowany na maxa ;/

Gość dlugiieee wlosy28
nie martw sie na bank to nie jest ciaza , chyba ze Twoja dziewczyna jest wiatropylna. Wkresa cie albo cie zdradzila. Najlepiej od razu ja w dupe kopnij bo natakich ludzi czasu szkoda.