Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlugiieee wlosy28

WLOSY DLUGIE CZY KROTKIE????????????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość dlugiieee wlosy28

Bo nie wim czy scianac wlosy... mam takie do ramion, nie farbowane, w kolorze ciemnego blondu i chce sie sciac do ramion tylko nie wiem czy mi bedzia pasowac. jETSEM W WIEKU OKOLO 30 LAT.

Gość zetnij
masz do ramion i chcesz sciac do ramion???? czyli z jakiej długosci do jakiej????

Gość dlugiieee wlosy28
SORKI ZLE NAPISALAM :o MAM DO lopatek a chcialabym obciac do ramion (taki dluzszy bob) zebym dala rade jeszce kucyka zawiazac. Tylko tak: nie jestem najszczuplejsza kobieta chociaz teraz z tym walcze ;) jestem wysoka 176cm budowa ciala sportowa tzn szerokie ramiona , waskie biodra ogolnbie jestesm z rodzaju "duza mamauska" :( I dlatego nie wiem czy mi bedzie pasowac taka fryzura. Wlosy mi sie po lecie bardzo przesuszyly okropnie sie lamia i sa slabe + rozdwajajace sie koncowki.

Gość oijhgbvgbhnj
zetnij :)

Gość mami82
dla zdrowia włosów zetnij a dla siebi zobaczysz włosy nie reka i odrosna :) a z innej beczki to ci powiem ze tzw duze kobiety lepiej wygladaja w krótkich i to nawet tak na półmęsko scietych

Gość dlugiieee wlosy28
zastanawiam sie jeszcze nad farba... mamm naturalny kolor wlosow i nie wiem czy farbowac czy nie.

Gość dlugiieee wlosy28
ale jak jstem duza i jeszcze wlosy na krotko zetne to bede wygladac jak facet :P czy nie ??? Jak sadzicie . Dodam, ze mam meza i male dziecko.

Gość mami82
idz do dobrego fryzjera i powiedz że chcesz coś z nimi zrobić i że mu ufasz i ma z ciebie laske zrobić i tyle dobry fryzjer najlepiej będzie wiedział w czym ci będzie dobrze :)