Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onabezogona23

ciaza?

Polecane posty

Gość onabezogona23

czy mozna zajsc w ciaze przed okresem? kilka dni moze tydzien przed?

Gość onabezogona23
ale jest taka mozliwosc? nie jestem pewna ile dokladnie dni pniewaz zapomnialam sobie zanotowac kiedy dostalm ostatni okres, ale wydaje mi sie ze ok 7dni jeszcze do okresu

Gość onabezogona23
po odstawieniu tabletek moj cykl trochr sie rozregulowala moze jednak jest szansa?

Owulacja zazwyczaj występuje ok 14 dni przed kolejnym okresem ,więc szansa jest mała .Masz regularne cykle ? Znam koleżankę , która zaszła w ciążę ok .20 dnia cyklu , bo zdarzały Jej się cykle 35 dniowe ....

Gość onabezogona23
no wlasnie nie mam, bralam tabletki dosyc dlugo bo 2lata odstawilam i teraz niejest reguralnie,

Gość onabezogona23
o niczym innym nie marze! zdaje sobie sprawe ze malo prawdopodobne tym razem ale zdarzaja sie takie przypadki chyba?

Gość onabezogona23
no wlasnie \a test po ilu dniach od stosunku najlepiej zrobic ja tak mysle ze trzy do pieciu ale jestem zielona nigdy nie bylam w ciazxy

Najlepiej poczekaj do dnia planowanej miesiączki .Wtedy są prawie pewne :) Wytrzymasz ? Zrób go rano :)

Gość onabezogona23
pewnie nie:) ale dziekuje za iskierke nadzieii:) myslalam ze nie ma zadnej szansy ale jak jest to juz mi lepiej zreszta jak nie teraz to postaram sie juz po okresie

Gość kalinkkka
najwcześniejsze testy wykywają ciąże po 6dniach ale na nich jest napisane że 99% pewności dają dopiero w dniu planowanego okresu. jeśli masz nieregularne cykle to jasne,że mogłaś mieć owulację tydzień przed okresem...wtedy to jak loteria;)

Jak nie teraz , to następnym razem ;) Życzę Ci wszystkiego dobrego 🌻

Gość onabezogona23
pewnie nie:) ale dziekuje za iskierke nadzieii:) myslalam ze nie ma zadnej szansy ale jak jest to juz mi lepiej zreszta jak nie teraz to postaram sie juz po okresie:) awe1 bardzo dziekuje!:)

Gość kalinkkka
Trzymam kciuki :) My z mężem też od 3 miesięcy próbujemy powiększyć rodzinkę:D

Gość kalinkkka
awe1 - rozbawiłaś mnie tym "Jeżeli boisz się utyć -wypij przed jedzeniem setkę ! Usuwa uczucie strachu " SUPER :D :D :D