Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosia90

Czy mogłam zajść w ciążę?

Polecane posty

Witam, mam do Was takie pytanie jak w temacie, czy mogłam zajść w ciążę, pomimo tego, że mój partner wylał swe soki na brzuch gdy ja leżałam i trochę tego spłynęło pomiędzy nogi, nie sądzę, żeby wleciało do środka. Byłam dopiero po okresie. Nie zabezpieczaliśmy się. Proszę o odpowiedzi.

Gość mami82
nie powinnaś chociaż pewności mieć nie możesz :P:P:P:P poczekaj do terminu następnej miesiączki jak się zacznie spóźniać zrób test i sprawa się wyjaśni

Gość mami82
miarka w ten sposób kolerzanka nazwała sperme :D:D:D

Gość kalinkkka
jak współżyjesz nawet zabezpieczając się możesz zajść w ciążę -oczywiście z różnym prawdopodobinstwem...ale trzeba się z tym liczyć bo sex to zabawa dla dorosłych:P

Gość mami82
i to jest prawda sex to zabawa dla dorosłych i każdy kto sie za niego łapie musi się liczyć z tym że z sexu pojawiają sie dzieci :):) niestety coraz więcej osób traktuje to jak zabawe i coraz młodziej zaczynają a potem płacz że ma np 16 lat i jest w ciąży co robić :/ a po cholere się było bzykać?????

Duszyczkaa24@: od tak małej ilości jakie wydostają się przed wytryskiem raczej trudno zajść w ciążę, prawda? Popraw mnie jeśli się mylę. mami82: miesiączka spóźnia mi się już prawie tydzień

Gość mami82
czasami jeden plemnik wystarczy by zajść więc to co przed wytryskiem się wydostaje może wystarczyć :) a jak już ci się tydzień spóźnia to najlepiej idz po test do apteki i jutro z rana z pierwszego moczu zrób go będziesz miała praktycznie jasność

A jaki test polecicie? Taki, żeby wykazał jak najlepszy wynik i skoro mówisz, żeby zrobić z rana to należy robić go na czczo?

Gość mami82
nie musi być na czczo ale wskazane jest by był z pierwszego moczu bo jak to jest początek ciąży to tylko ranny mocz ma wysokie stężenie beta hcg :) a co do rodzaju testu to ja polecam bobo test a zdecydowanie odradzam pink test :)

Może i trudno ale można i często kobiety które uważają że stosunek przerywany to dobra metoda anty później właśnie zakładają takie posty. Zgadzam się że sex to zabawa dla dorosłych!!!

Rozumiem was wszystkie, że to jest tylko dla dorosłych, wkraczam w stan dorosłości, dziecko planuję jak ukończę szkołę, a że z narzeczonym jestem już dłuższy kawałek to tak wyszło.