Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsaraxx

Strój na początek roku szkolnego...czy wypada?

Polecane posty

Gość xsaraxx

Mam zamiar ubrać białą sukinkę w czarne, drobne kwiaty na ramiaczka. Doł jest falbaniasty, sukienka kończy się ok.15 cm przed kolanami. Do tego szpilki... czy wypada mi się tak ubrać? Dodam ze teraz ide do 3LO

Gość jupikajej
nie wypada :)

Gość xsaraxx
a jak zaloze swetrek czarny do niej?

Gość ...ot...co....
za moich czasow ubieralo sie czarna spodnice/spodnie i biala bluzke, a bylo to nie tak dawno bo 5 lat temu. gdy bylam w tym roku w szkole na zakonczeniu roku szkolnego zamurowalo mnie :O dziewczyny ubrane byly jakby mialy isc na dyskoteke :O miniowy, sukienki konczace sie zaraz pod tylkiem, juz nie wspomne o kolorach 🖐️

Gość bolesna_prawda__._
a ile masz lat ze sie tym przejmujesz?? w podstawowce jakies chore wymagania stawiali ze trzeba sie legancko ubierac , a w sredniej kazdy przychodzi jak chcial i gown o to wszystkich obchodzilo co sobie nauczyciel badz i9nny uczen pomysli

Gość xsaraxx
dzieki :D no tak w koncu jestem pelnoletnia i moge ubierać się jak chce.Pozatym mysle ze sukienka nie jest krotka i kolory są spoko bo nie rzucają się w oczy.

Gość jupikajej
to juz lepiej. ale ogolnie falbany i ramiaczka to taki sobie niezobowiazujacy stroj na letni spacerek :) zalozylabys ta sukienke, gdyby byla w innym kolorze? podejrzewam, ze nie. ale utarlo sie, ze na poczatek i zakonczenie roku trzeba sie ubrac na czarno-bialo.

Gość jupikajej
dokoncze - na czarno bialo, co nie jest prawda, rownie dobrze mozna sie pojawic w szarosci albo jakimkolwiek innym stonowanym kolorze. ja zwykle zakladalam materialowe spodnie+ koszula i tak sobie szlam.

Gość ddd123
widocznie wypada, wszystkie teraz tak chodzą

jeżeli sukienka nie jest za krótka, to załóż czarne bolerko, jakąś delikatną biżuterię (np. srebrny łańcuszek), delikatny makijaż i może zamiast szpilek zwykłe buty na obcasie albo antygwałtki (baleriny)