Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20 latka

na wakacjach poszłam z facetem za kasę

Polecane posty

Gość 20 latka

poznałam go w klubie, wpierw były luźne gadki, potem trochę tańca, przytulania. W końcu zaproponował mi wyjście na plażę. Wiedziałam , że nie chodzi o spacer. Z góry zapowiedział, że zapłaci mi i nie będę żałowała. Atmosfera była taka gorąca, piwka i te sprawy, że w końcu powiedziałam a co mi tam. Facet podobał mi się bardzo. Do tego ta zapłata, nie chodzi mi o kasę ale to budowało nieopisane napięcie i atmosferę przekraczania Rubikonu. Kochaliśmy się na plaży dwa razy . Po wszystkim dał mi 200 zł. Wcześniej opowiadał, że jestem dla niego piękna, moja młodośc przypominała mu jego studenckie czasy. Przy mnie zapomniał o swoim wieku, tych wszystkich sprawach codziennych. Na plaż y był delikatny a zarazem taki męski. Przyznam,że nie żałuję i nie mam poczucia winy czy skalania. Dał mi naprawdę zmysłowy seks. Później już się nie spotkaliśmy. On miał 45 lat ja 22. Będę te chwile długo wspominała z wypiekami na policzkach. Wspaniały seks i ta kontrowersyjna otoczka z tym związana.

Gość 20 latka
dzięki za "komplement" hihihi

No to teraz już zaczniesz dawac na prawo i na lewo i brać pieniądze. A nie bałś się że podłapiesz jakieś choróbsko?? Kto wie z kim facet był poprzedniej nocy.

Gość 20 latka
jak mi się ktoś podoba jem stolec za darmo

Czemu dziwisz sie komplementowi kurwa? Jak nazwać kobietę uprawiającą seks za pieniądze, może lepiej prostytutka?? Wybieraj

Gość tustkaaaaaaaaaaaaa
no to dobrze ze nie zalujesz. moj sponsor jest jeszcze odrobine starszy ale placi mi znacznie wiecej za seks. troche na tobie zaoszczedzil :/

Gość normalnie mam deja vu
tanio sie sprzedalas:o

Gość 200zł?
hahahaha ładnie cie wycenil zapomniałas udawac orgazm? :classic_cool:

Gość 20 latka
No moze faktycznie, moglam powiedziec ze wiecej... Ale teraz bede juz jak pudzian, tanio skory nie sprzedam!

Gość partnerkę!!
lepiej było iść za kasą faceta

Gość nisko sie cenisz
ja dostaje po 500:P

Gość za kilka lat będziesz
dawała dupy za piwo na zapleczu1111111