Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27 letnia zawiedziona

Moj ex facet dzis sie zeni

Polecane posty

Gość 27 letnia zawiedziona

A ja jestem juz w nowym zwiazku od 1,5 roku i jestem bardzo szczesliwa. Moj ex nie szanowal mnie, nigdy nie mowil mi tylu cieplych slow co obecny facet, nigdy bym do niego nie wrocila bo oszukiwal mnie i zdradzil. Ja tez nie powiedzialam nigdy exowi tyle milych slow co obecnemu, czulam jakis dystans. Mimo wszystko czuje sie dziwnie.....moze dlatego ze ex zeni sie a u mnie nie ma nawet jeszcze mowy o wspolnym zamieszkaniu

Gość jamnikszorstkowlosy
nie badz psem ogrodnika

Nie watpie ze jest to dziwne uczucie dla Ciebie, dla mnie tez by bylo chociaz wcale nie chcialabym wrocic do mojego ex.Ale mam z nim kontakt i powiedzial mi ze sie z kims spotyka wiec mn ie troszke ruszylo. Nie mysl o tym skup sie na swoim facecie:)

Gość ładny lachon
zrób mu bramke, chociaz wóde za darmo będziesz miała:classic_cool:

Gość ninia-twoja-urocza-dziewczyna
wbiegnij do kościoła krzycząc :liberum veto ! nie zezwalam na ślub :classic_cool: będzie fajnie :)

Gość na kurewstwo nie ma
najzwyklej na świecie podświadomie pragniesz być traktowana jak szmata skoro cie to boli ze on sie żeni

Gość zalecenia
Nie dokuczajcie dziewczynie. Ja już od roku byłam mężatką, gdy mój eks ślubował i też dziwnie się czułam. :O

Gość nie rozumiem, j
ja piernicze moich 2 eksow juz po slubach, nawet juz dzieci maja... i jakos nawet nie przyszlo mi na mysl "dziwnie sie czuc". Macie problemy... zwykla zazdrosc o "sukienke" ja piernicze jak masz fajnego partnera to wez sie w garsc dziewczyno, o co Ci chodzi!

Gość za duzo czasu ze sobą
mój się ożenił kilka dni temu i super, da mi wreszcie spokój :) dziecko ma tez juz w drodze. Byłam z nim 5 lat.

Gość sdfsfsfsdf
To że się żeni, to nie ma na razie co zazdrościć. Sam ślub to początek dopiero - udane małżeństwo. to sukces. Może się okazać, że po 2-4 latach się rozwiodą ;)