Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 thleah

sama na wesele ?

Polecane posty

Go艣膰 thleah

Zosta艂am zaproszona na wesele z osoba towarzysz膮c膮, ale zwyczajnie nie mam z kim i艣膰. Wszyscy znajomi albo maj膮 swoje dziewczyny albo gdzie艣 wyjechali lub te偶 nie potrafi膮 ta艅czy膰. Niby mog艂abym poprosi膰 kole偶ank臋 by ona poprosi艂a kt贸rego艣 swojego znajomego, ale problem w tym, 偶e dla nowo poznanych os贸b jestem nie艣mia艂a i nie chcia艂abym nikogo zanudza膰.. Czy nie b臋dzie to jako艣 dziwnie wygl膮da艂o jak przyjd臋 sama?? Wszyscy b臋d膮 z partnerami, a na samo wesele wypada mi i艣膰..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sdf
to wez kogos kto nie umie tanczyc ;) nauczysz go,albo podreptacie w miejscu. samamozesz sie zle czuc. albo bedziesz obtancowywana przez starsze pokolenie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 thleah
Kto艣 jeszcze si臋 wypowie? Dodam, 偶e mia艂am by膰 druhn膮, ale w tej sytuacji.. Najch臋tniej nie sz艂abym wcale, ale to nie wchodzi w gr臋..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinowa r贸偶a
dawniej ludzie przychodzili sami i nikogo to nie dziwi艂o ale dawniej na weselu bawi艂 sie kazdy z kazdym ale ostatnio to tak jest ze przychodza pary i bawia sie tylko razem, nie ma dzis zwyczaju ze sie wymienia partnerami, ze ludzie bawia sie razem wiec jak pojdziesz sama to sie wynudzisz lepiej popros kolege jakiegos a tanczeniem sie nie przejmuj bo wiekszosc ludzoi na weselu nie umie tanczyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luca Brasi
Je偶eli masz si臋 藕le czu膰 to mo偶e lepiej wybierz si臋 na sam 艣lub ale oczywi艣cie uprzed藕 wcze艣niej m艂odych o tym, 偶eby nie p艂acili niepotrzebnie bo mog膮 czu膰 si臋 ura偶eni. Trudno powiedzie膰 czy bawi艂aby艣 si臋 dobrze czy 藕le, np. u mnie na weselu wszyscy bawili si臋 ze wszystkimi wi臋c jak by艂 kto艣 sam to nie by艂o problemu, ale faktycznie kultura ta艅czenia, rozumiana jako kulturalna zabawa z innymi zanika i w wi臋kszo艣ci ludzi bawi膮 si臋 w swoich parach i nawet m艂ody/m艂oda czy dru偶ba/druchna nie zadaj膮 sobie trudu poproszenia do ta艅ca os贸b, kt贸re przysz艂y bez partnera, wi臋c nie dziwi臋 si臋 偶e niekt贸rzy nie chc膮 przychodzi膰, bo siedzenie jak ko艂ek ca艂y wiecz贸r nie jest najprzyjemniejszym sposobem sp臋dzania wolnego czasu. Na pocieszenie napisz臋, 偶e raz na weselu by艂am sama i to by艂o 艣wietne wesele:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teeeeeeeeeeeeez
ja bylam u kolezanki sama na weselu powiedziala jej ze bede sama wstydzilam sie balam ale wiesz co? nie bylo zle, wybawilam sie za wszystkie czasy, faceci mnie nie odstepowali, kazdy chcial zatanczyc mimo iz byli z kims a pozniej to w koleczku tez sie tanczylo grunt to sie nie przejmuj i pozytywnie nastaw

Udost臋pnij ten post

zgadzam sie z przedm贸wczynia :) ja 2 tygodnie temu by艂am sama na weselu u kolegi.... mam faceta ale niestety nie m贸gl ze mna p贸jsc bo pracowa艂. By艂am na niego bardzo z艂a i jeszcze 偶e wszyscy mnie wypytywali o 2 po艂贸wke ...masakra ! przykre jest patrzec jesli wszyscy sa z kims u艣miechni臋ci w obj臋ciach a ty nie masz do kogo sie przytulic...ale jesli sie idzie na wesele to nie po to by sie smucic tylko dobrze bawic. Tylko od nas wszystko zalezy jesli bedziemy miec na starcie nastawienie ze bedzie beznadziejnie to lepiej nie isc wcale. Powiem Wam 偶e gdybym posz艂a z moim ch艂opakiem to napewno bym sie tak nie wybawi艂a he he :) bo on nie lubi tanczyc...a tak wybawi艂am sie za wszystkie czasy. Mia艂am takie zakwasy 偶e masakra ,bola艂y mnie nogi czu艂am sie jakby mnie walec przejecha艂 ale nie 偶a艂uje :) zakwasy i b贸艂 n贸g min膮艂 a wspomnienia zosta艂y :) Wszystko zalezy od naszego pozytywnego nastawienia ...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie rozumniem
licho.kiedy masz to wesele /

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 thleah
wesele za 2 tygodnie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teeeeeeeeeeeeeez
idz , idz, bedzie super:) ja jak bylam sama to byl jeden taki delikwent co az na kolanach mnie pozniej blagal o nr tel a byl z dziewczyna:P:d musieli go faceci wyprowadzic:D baw sie dobrze:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 thleah
hehe teeeeeeeeeeeeeez to fajnie mia艂a艣 ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teeeeeeeeeeeeeez
no byl pijany:P ale w tancu jak sie zapytalam czy dziewczyna nie bezie zazdrosna o to ze ze mna tanczy to mi odp nie martw sie nia, tonie moja dziewczyna a kochanka:p ahh faceci:d ale wesolo bylo:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 thleah
w艂a艣nie musz臋 i艣膰 bo to bliska rodzina i jak ju偶 wcze艣niej pisa艂am nie wypada mi nie p贸j艣膰, zreszt膮 nie powiedzia艂am, 偶e b臋d臋 siedzie膰 jak 10 nieszcz臋艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teeeeeeeeeeeeeez
zabierz mnie:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶...
id臋 sam-nie mam nikogo jestem niepe艂nosprawny,ale slub mojej kochanej kuzynki i p贸jde -lubie muzyke i towarzystwo-mam nie i艣膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 guta
na wesele idzie si臋 dla kogo艣 bliskiego,kochanego ,a nie dla osoby towarzysz膮cej-warto to sobie wreszcie u艣wiadomic i ola膰 tych co to zawsze "maj膮 za z艂e"-na og贸艂 wszystkowiedz膮ce ciotki, kuzynki i inne plotkarki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odejdzz艂oo
teeeeeeeeeeez jeste艣 nadzwyczaj beznadziejna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 guta
beznadziejna to chyba -nie, przypadkowa osoba mo偶e by膰 kul膮 u nogi -nie wszyscy maj膮 "sprawdzone osoby towarzysz膮ce"-c贸偶 -samo 偶ycie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfdfdf
id藕 sama. Ja by艂am sama na weselu i tam pozna艂am swojego przysz艂ego m臋偶a:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 thleah
ehh no i w ko艅cu zaprosi艂am koleg臋, bo ju偶 nie mog艂am wytrzyma膰 gadania w domu.. a teraz w sumie 偶a艂uj臋 zamiast si臋 cieszy膰 na wesele to chc臋 偶eby jak najszybciej min膮艂 ten weekend

Udost臋pnij ten post