Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna i nieszczesssliwa26

Brak milosci brak wsparcia.Jak zyc?

Polecane posty

Nie radze sobie w zyciu.Jetsem sama z malym dzieckiem.Czuje sie strasznie samotna i nieszczesliwa.Kazdy dzien jest taki sam.Jest sobota a ja nawet nie mam sie z kim spotkac.Kazdy ma rodziny wiec spedzaja ten czas razem.

Nie jestesmy razem.Rodzicow nie mam.Mieszkamy same.Dalasza rodzina czyli ciotki mysla ze jak kupia dla dziecka pileuchy czy mleko rozwiaze problem.Kazdy ma swoje zycie i ma gdzies czyjes problem.A i nie pracuje.

Gość czuje to samo_
Czuje to samo co Ty :( Kocham mojego chlopaka, on mnie tez, ale musielismy sie rozstac... Nie moge znalezc pracy, siedze w domu. Mam napady lekow o przyszlosc, nie chce wracac do rodzinnych stron :( Skad jestes?

Gość reżerą
Ty masz dziecko - daj mu swoją miłość, daj mu swój uśmiech na co dzień, daj mu siebie, żeby widział Cię uśmiechnięta, żeby widział, że jego przyjście na świat nie jest dla Ciebie klęską, a radością, żeby nie czuł w przyszłości smutku, przygnębienia, tylko dlatego, że nie umiesz udźwignąć odpowiedzialności za swoje czyny i za to, że to dziecko jest na świecie, którego teraz nie pojmuje. zajmij się nim, baw się z nim, pokazuj mu świat, którego nie zna - przyrodę, zwierzęta, motyle na łące i kaczki w parku, kupuj mu zabawki, które będą się do niego usmiechać, które pomogą mu rozwijać wszystkie zmysły i nie nudź, że jesteś samotna bo na świecie jest wiele samotnych matek, ale swojemu dziecku na pewno nie robią takiej krzywdy, żeby myśleć wyłącznie o sobie. teraz ten świat jest ci dane dzielić z dzieckiem, więc daj mu to, czego potrzebuje.

Ale nie sa tak samotne jak ja.Bo maja chociaz rozdicow ktorzy pomoga przy dziecku, maja z kim pogadac , wyzalic sie. Ja ja moge dac to wszystko dziecku kiedy ja nie mam zadnego wsparcia psychicznego i poczucia bezieczenstwa.

Gość sdfsfsfsdf
Kobiety używające rozumu nie zachodzą w ciążę z gośćmi, którzy nie będą pomagali kobiecie i nie będą z nią. Jak wypina się dupę, to się trzeba wcześniej zastanowić czy warto ryzykować zajścia w ciążę z kimś, kto cię zostawi, chyba, że jak wiele kobiet robi dziś ruchając się i myśląc aaaa jakoś to będzie (ślub i będzie ok) a tu gówno. Na drugi raz myśl kobieto zanim rozłożysz nogi przed kolejnym gościem.

Gość Tez jestem sam, od zawsze
Ja nigdy dziewczyny nawet nie mialem. Tez mi dobrze, nie jest.

Do sdfs..- jak nie masz nic modrego do powiedzenia to sie nie wypowiadaj.Niewiesz jak bylo miedzy ma a ojcem dziecka.

sfsfsdf ona nie oczekuje od ciebie bys jej prawiła morały bo ona napewno wie ze nie zrobiła dobrze i żałuje kazdy popełnia błędy...więcej miłych słów:)

hmmm to kiedy juz psałess..ile to sie zastanawiasz..hehhe:)

ale on napisał dzis ze a 28 lat!? jak dobrze pamietam