Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

((;))

W jakim wieku wydepilowałaś sobie wargi sromowe pierwszy raz?

Polecane posty

jak mialam 12 lat zaczęły mnie drąznic - przycinalam nożyczkami a w wieku 14 lat jakzaczelam wspolzycie to ogolilam porzadnie maszynką jeszcze byly miekkie

Gość dgjhrfj
wspolzycie majac 14lat :O niezla kurewka z ciebie

Gość ja12356790
chyba 14;)

Gość wymarzona
a co ma wiek do tego?,tak glupie pytanie ze az rece opadaja. Masz potrzebe depilowac to depiluj,a nie pytaj o wiek,bo to tak smieszne ze az glupie.

Nie ma wieku w którym się powinno. Każdy robi jak mu wygodniej, ważne żeby z zachowaniem higieny Ja miałam chyba z 13, ciekawiło mnie to, ale stanowczo mi się nie spodobało. Do tej pory mi się nie podoba bo mam delikatną skórę :O

Gość fhfhfhfhfh
ja wcale nie gole.Mam 17 lat.Nie mam chłopaka to nie będe golić :P

Gość fhfhfhfhfh
ja wcale nie gole.Mam 17 lat.Nie mam chłopaka to nie będe golić :P

Gość fhfhfhfhfh
mi chodzi o chłopaka,bo nie cierpię sobie czegokolwiek golić i wydawać na to kase,tracić czas.Jeszcze nogi,pachy to co innego,spoko można zgolić..ale depilowanie tak delikatnego miejsca musi być strasznie nieprzyjemne..no i nie zdrowe. Poza tym nikt mi nie będzie w majty zaglądać i to moja sprawa :O pierdole modę

Mam maszynkę elektryczną właśnie, ale ja raczej nie golę (i tak i tak mam podrażnienia które nie są przyjemne, po zwykłej to jest koszmar) a chłopaka też nie mam. Podcinam tylko trymerem

Gość fhfhfhfhfh
Kultura mam na drugie - no właśnie,to bardzo nieprzyjemne :O raz zgoliłam i żałuje jak cholera,tak mnie potem kłuło i swędziało :O to już wole kłaki

Każdy robi jak mu wygodniej fhfhfhfhfh ;) Podczas okresu króciutkie to faktycznie ułatwienie spore jest dlatego podcinam, a nie golę bo nie lubię się męczyć ot tak tylko dlatego że ktoś tam goli

Gość Pomarańcza89
Ja miałam chyba 19 lat

Gość nikt nie znajdzie nas
15

ja pewnie ze 20. Ogólnie nie lubię golić ale robie to z jednego ważnego powodu : Jak mam świeżutko wygolone to mój facet zawsze mi robi minetkę :-) Proste, no nie ?

Gość Ja w wieku 12 lat

Gość ja mialam 16 lat
i 12 lat pozniej wciaz gole bleeeeee nienawidze dzungli raz musialam zapuscic troszke na brazilian waxing, i myslalam ze mnie cos strzeli fuuuuujjjjjjj

Ostatnio słyszałam o depilacji laserem i się przymierzam. Podobno po kilku razach nic nie odrasta i masz spokój. Tylko zastanawiam się czy depilują wszystko bo nie chcę żeby cokolwiek zostało. Swoją drogą to chyba trochę krępujące- w końcu kosmetyczka to nie ginekolog

No właśnie a jak niby kobiety sobie radziły podczas miesiączki kiedyś kiedy nie depilowały się tam?

Gość brudne były
:P

Gość iwaaaa1111
kiedys kobiety zyly do 30-stki, umieraly przy 12 porodzie, myly sie raz w misiacu i smrod dla nich byl najmniejszym problemem Ktos tu czuje potrzebe powrotu do przeszłosci?

Gość yiyiuiuiiuiu
Mam 21 lat i nigdy nie ogoliłam na zero, jedynie przycinam i tylko w niektórych miejscach golę

Gość iwaaaa1111
Nie kazda musi sie depilowac na zero bo taka jest moda ale nie rozumiem jak mozna nie przycinac dlugich klakow, przeciez to obrzydliwe i niehigieniczne Głowną funkcją wlosow w miejscach intymnych i tych pod pachami jest zatrzymywanie naturalnych feromonów czyli pieknych zapaszkow. Co kto lubi