Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aha i achh

Niektóre wasze problemy zwalają z nóg

Polecane posty

Gość aha i achh

przelecialam przez kafe. I wniosek jak wyżej. Kiedyś cos mozna było poczytać, teraz coraz mniej. Przyklad: "nie odpisał mi dzisiaj na smsa, mam zerwać?" "Zapytałam, czy mogę isc na imprezę bez niego, chyba jest zazdrosny, co mam robić?" "Nie wiem, czy mi lepiej w bialym czy czarnym staniku? Które są lepsze? Zapraszam do dyskusji." (to moje wlasne na podstawie obserwacji, może się keidys taki topik pojawi niestety). Kilka razy sie zbierala, zeby juz tu nie wlazić, wchodzę dla kilku topików i kilku osób, ale coraz mniej tego, a coraz wiecej chłamu jak wyzej. :o

Gość reżerą
nie łam się młodzież szkolna wkrótce pójdzie do swoich zajęć. możliwe, że wówczas będą tu tematy na jakimś poziomie.

Gość kryzysowe pogotowie
watpliwa sprawa ,ze pojawia się ciekawsze ,powazniejsze ,smieszniejsze jestem tu juz 3 lata z przerwami i jak dalo sie zauwazyc od jakiegos czasu ok1.5 roku jest coraz gorzej jednym slowem masakra :o

Gość aha i achh
Twój nick świadczy o tobie, kto sie przezywa sam się tak nazywa :P

Gość aha i achh
to było do napalonej Ąski oczywiscie. ja tu jestem dłuzej, kiedyś mozna się było pośmiać, jak były podszywy, to takie, ze człowiek mógł docenic finezję i humor podszywajacego się, a teraz praktycznie 90% postów, to jak ten wyżej, albo "jedz kupe" albo "jem kupę". Wchodze tu z przyzwyczajenia, ale z coraz mniejsza przyjemnoscią, a raczej z coraz wiekszym niesmakiem. :O

Gość reżerą
"elita" kafeteryjna w postaci "napalonej Aśki" i "Opierdzianych gaci" rozmnaża się z szybkością światła. :O mimo nadzoru moderatorów nic nie da się z tą dewiacyjną "elitą" zrobić ? tematy wulgarne i nic nie wnoszące powinny być automatycznie usuwane przez moderatora bo ani one śmieszne, ani pożądane. :O

Gość aha i achh
Czy Wy też lubicie wąchać swje skarpetki??:classic_cool:

Gość aha i achh
Opierdziane Gacie, kochanie?? Zesrasz mi si na klate. To mnnie tak podnieca:) ❤️

Gość aha i achh
Te podszywy nie są śmieszne ani fajne. :P Dużo wam brakuje do tamtych. I cholera, szkoda. :O Dawniej pisałam pod czarnym nickiem, też się podszywali czasami, to było wtedy jakby wyróżnienie: dorobić się swojego własnego inteligentnego podszywa :D a teraz.... Żenada.

Gość baletnica hopsasa
wiem , że te tematy są żałosne :D a kafe to dno :D

Gość to piękne
upp :classic_cool:

Gość fahern
prawda - siedzą tu już od jakiegoś czasu i zaczynam myśleć ,ze chyba lepiej już nie edzie . dlaczego jednak siedzę ? z przyzwyczajenia :) a moze wy zancie jakieś fajne fora gdzie głównym problemem nie jest ani grubość penisa ani jak wyrwać włosy z tyłka ?:)

Gość baletnica hopsasa
tylko jeden topik lubie :D

Gość baletnica hopsasa
miało być spokojnie, ale i tam robi się pomału bajzel :O

Gość czajnik z krystiana
no :O tragedia😭 chciałoby się wykrzyczeć wróć stara kafe;) to plaga pseudo dorosłych;) mają po 20kilka lat siedzą u rodziców na garnuszku:D wielce dorośli koorwa a jak chcą na fajki albo piwo to do mamusi albo tatusia:D:D:D;)

Gość fahern
choc musże przyznać ,ze niektóre temety - jak choćby wyżej wymieniony problem z owłościeniem tyłka - nigdy nie przyszedłby mi do głowy :) ale ogólnie to dno - a już tematy mamuś - a włąściwie ich stosunek do siebie - w koncu takich samych kobiet , w zbliżonej sytuacji - koszmar . niektóre ich określenia ......no mowę mi odebrało - a nieczęsto sie to zdarza :)

Gość aha i achh
Tak, też już ten temat wpadlł mi w oko. :o I jeszcze to przekonanie o własnej nieomylności, i opluwanie się nawzajem, jeśli ktoś myśli czy żyje inaczej. Klapy na oczach i wkładanie wszystkich do jednego wora, wymyślanie sobie nawzajem od kurw, ścier itp. I przodują w tym kobiety. Niestety.Mężczyźni za to zakładają tematy o kupach i penisach właśnie. Oooo, albo o prawiczkach i o niskim wzroście.

Gość fahern
czytałami kiedyś topic - coś w rodzaju " jak sie ubieracie jak idziecie z dzieciaczkami na plac zabaw " - temat tak z pozoru niewinny zamienił ise istną rzęźnie . I ile miał postów ! trwało to kilka ładnych tygodni , i babki ciągle sie tak wyzywały - że w koncu chyba modencja go zlikwidowała . bo zniknął :) mimo swoich lat - ciągle jestempod wrażeniem tego topicu - bo jakie dzieci wychowaja sie z takimi mamusiami ? pewnie takie jak autoe wątku powyzej :) szkoda mi za to topicu o pudelku , ktorgo porwał jaszcząb - czy jakoś tak :) pękałam przy nim nie raz :)

Gość aha i achh
Kiedyś zakladałam, pod czarnym nickiem, nieźle było. Ciekawi ludzie, ciekawe poglądy, i bez opluwania się, bo tematy takie dość kontrowersyjne. Kilka oszołomów, ale to norma. Wiadomo, ze każdy prawie temat wczesniej czy później zginie. A mi sie nie chce i nie chciało podbijać na siłę. Kilka z nich zostalo na moja prosbe wykasowanych, wtedy jak próbowałam stąd bezskutecznie zniknąć. :D Ale jeszcze kilka miesiecy czytania tego co czytam i zniknę stąd naturalnie, bez żalu.

Gość aha i achh
Tak, temat o pudelku wymiatał. :D I jeszcze pamiętam jeden taki "wkurwionej na maksa" ( czy "wkurrwionej na maksa, i nie jest to ta z "rozwodnikow" ) ale nie pamietam tytulu, o tym jak zobaczyła kurtkę swojego chłopaka. :D

Gość fahern
na poczatku byłam w sporym szoku - z jaka łątwościa ludzie formułują swoje pogląd i ppotrafia ich bronić - bez wyzywania , opluwania - teraz juz żaden temat nie jest od tego wolny . woekszośc normalnych rozmowców odeszla , a zostali tylko ci , któzy zostali :)