Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana mama

dlaczego nie chce pić mleka sztucznego???

Polecane posty

Gość Załamana mama

Mam 2 miesieczna córke i nie chce pić mleka sztucznego.Jeszcze pije cycka ale juz trace pokarm i chciałam dać sztuczne mleko ale nie chce.Córka pije cycka przez nakładke silikonową bo mam sutki wklęsle i inaczej by nie piła.Mam problem bo mleka nie chce pić

Moze przechodzisz tzw kryzys laktacyjny? Jesli jestes wytrwala to nie rezygnuj, przystawiaj dziecko jak najczesciej, pij herbatki na laktacje, piwo karmi. Ja tez to przerabialam i wytrwalam. A swoja droga to probowalas to mleko mod? Dziwisz sie, ze go nie chce? Bo ja nie :P

Gość Załamana mama
nie moge słuchać jak moja córka płacze.Staram się byc twarda i będe karmić piersią oczywiście jak pokarm będzie

zalezy jakie mleko jej pdajesz?moze np bebiko jej nie smakuje,a polubi bebilon lub nan?musisz probowac

Gość mama-mama
sraty pierdaty ale ty pierd...! piwo karmi? moze jeszcze Jaska wedrowniczka mam pic- jedno i drugie zawiera alkohol- co z tego ze w roznych ilosciach...

Piwo karmi pobudza laktacje. Zapytaj pierwszego lepszego lekarza. Oczywiscie z umiarem-pol szklanki, raz na pare dni napewno nie zaszkodzi.

Gość aż mu kompletnie odbije
tak, pobudza laktację, bo w nazwie ma czasownik "karmi" :D Niech żyje zabobon w naszym cudnym katolandzie, hej ! Tu nawet nieduczonych konowałów nie brakuje.