Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooghkgbgvbbfd

postanowiłam znaleść sobie sponsora..nie pytajcie dlaczego, chce tylko sie

Polecane posty

Gość oooghkgbgvbbfd

doradzić osób które były sponsorowane czy to bezpiecznie umówić sie z taką osobą przez neta, a dokladniej przez strone z ogloszeniami, oczywiscie najpierw spotkam sie z tą osobą w miejscu publicznym, np kawiarni,na takie zapoznawcze niezobowiązujące spotkanie, mysle ze jesli potem bedziemy sie spotykać to w hotelach, czy to bezpieczne czy tacy faceci są "normalni"?

Gość fdgdgdfg
zernie cie analnie i bedzie fajnie :D

Gość traaaampka z wstawka
a ile masz lat?

Gość Kocham jednego z Abby
jak coś ma się stać to i tak się stanie, ale bez ryzyka nic nie ma, pamiętaj o zasadach bezpieczeństwa, najlepiej jakby taka osoba nie wiedziała gdzie mieszkasz, czym się aktualnie zajmujesz bo wtedy mogą być problemy, myśle że na czacie lepiej nie szukaj lepiej wejdź na jakieś ogłoszenia i tam poszukaj , pamiętaj też że niektórzy sponsorzy są tylko z nazwy, więc przed spotkaniem ustal warunki co i za ile

i pamiętaj o zabezpieczeniu, nawet jak facet chce bez gumki i zapłaciłby podwójnie nie daj się, bo możesz tego żałować

Gość oooghkgbgvbbfd
halo ja nie mam 15 lat jak mogłbym sie nie zabezpieczać......?? nie szukam na czacie tylko na stronie z ogloszeniami

aha i lepiej nie daj się skusić na jakieś wyjazdy nad morze czy za granice, bo tak też łapią dziewczyny do burdeli

no wiesz, czasem zaszeleści więcej banknotów i może ci się w głowie poprzewracać

Gość oooghkgbgvbbfd
ahhh az tak to mi sie nie przerwóci :) ale dzieki za troske, a wiec Ty też miałas sponsora? oczywiscie nie zamierzam na zadne wyjazdy jezdzic nawet po Polsce, dla mnie tylko jedna opcja istnieje,spotykamy sie w hotelu...ale mimo to sie boje..

ja nie miałam, ale znam te realia, bo koleżanka prowadzi taki tryb życia i lubi o tym gadać :o musisz zaryzykować najlepiej jakbyś miała jednego a porządnego

Gość stokrotka_35
Dla mnie jestes zwykłym pustakiem, mktóry idzie po najprosztrzej lini oporu.

Gość traaaampka z wstawka
heh nie takiej najprostszej, na tego typu portalach siedza alfonsi, handlarze narzadów i inni tacy ...

Gość oooghkgbgvbbfd
najgorszy jest ten pierwszy raz....nie wiem czy dam rade.....tak naprawde to nie chciałabym tego robić za często, a moze i nawet tylko jednorazowo nie chche zeby to był mój tryb zycia "

Gość oooghkgbgvbbfd
trampka to mnie wystraszyłas

Gość wymień
laska o ile trafisz na kogoś normalnego, to juz pózniej tak łatwo nie wyjdziesz ztrybu tych "łatwych pieniedzy" pózniej przy każdej najblizszej potrzebie pieniedzy, zaczniesz sie puszczać tłumaczac samą siebie że to ostatni raz :)

Gość POMOGE PORADZE...tobie
tez umawiam sie w ten sposób i moge ci doradzic nie umawiaj sie na pierwsze spotkanie ..niezobowiazujjaco..czyli na pierwsze spotkanie za free,ty nie szukasz przyjaciela tylko sponsora .Od razu umawiaj sie na seks najlepiej w hotelu na godziny przed wejsciem sie poznacie i to wystarczy,w takiej sytuacji trzeba iść od razu na głęboka wode,bo to cwaniacy z kasą ,wymaca cie na takiej ''randce'' za darmo a potem oleje,i nie bój sie ze cos ci zrobi ,im chodzi o fajny sex a nie po to zeby cie nozem podzgać taka moja rada ,przekonasz sie jak w te układy wejdziesz jakie to jest wazne

Gość oooghkgbgvbbfd
wiesz to zalezy jaki bedzie moj sponsor, wielu z nich szuka takze kobiety z która bedą mogli oprocz seksu pogadac, pojsc do kina, resteuracji, na spacer i to widze w wiekszosci ogloszen, odpowiadalam juz na rozne i zazwyczaj kazdy chce sie spotkac wczesniej zobaczc czy osoba odpowiada, zreszta ja tez chce troche pogadac z tym facetem, zobaczyc czy mi tez odpowiada, jesli sie umówie pod hotelem i okaze sie ze to jakis oblesny niekulturalny stary facet ;/ co wtedy ?

Gość POMOGE PORADZE...tobie
słuchaj mnie uwaznie znam ich jak wlasna kieszeń ,oni wszyscy tak pisza w tych ogłoszeniach ,przeciez nie jestes glapami karmiona ,porozmawiaj z nim przez tel .wyczujesz jaki jest czy to prostak czy nie ,popros o zdjecie sylwetki nawet nie twarzy masz takie prawo,zobaczysz jak zaczniesz umawiac sie tak jak zaplanowałas dupa z tego wyjdzie bo jestes poczatkujaca a oni to wykorzystają .Jestes z duzego miasta ? chodzi o dyskrecje ,czy z małej miesciny,bo to tez jest wazne.

Gość RomanoSexmacher
haha ty juz mialas ilu sponsorow? 50?:D:D

Gość oooghkgbgvbbfd
ehhh nie wiem czy masz racje. ja jestem z malej miejscowosci ale mam zaledwie 20 minut do wielkiego miasta, tam studiuje i tam przeważnie bywam.

Gość jak dla mnie jestescie
beznadziejne. Nie stac was na to zeby isc do normlanej pracy?! Jestescie zalosne. Nie wkrecajcie ze wam nagle kasa jest potrzebna. Jest mnostwo sposobow na to, zeby miec kase. Wiadomo na pocztku kokosow zarabioac nie bedziecie ale dzieki temu nauczycie sie szanowac pieniadz. Jestescie dla mnie i pewnie dla wiekszosc osob dziwkami. Nic nie wartymi, ktore bez skrupulow oddaja sie pierwszemu lepszemu z kasa...

Gość ida29
a na jakich stronach szukasz?

Gość gość
nie szanuje takich kobiet trafilem na te dyskusje przypadkiem czytajac w necie o przyjazni miedzy mezczyzna a kobietga

Gość gość
Najpierw znajdź sobie słownik i sprawdź jak pisze się ZNALEŹĆ! !!!!

Gość Zojya
Tak, można bezpiecznie znależć fajnego faceta na układ sponsorowany, ja z doświadczenie mogę polecić super stronkę Piękneibogaci.pl