Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrząca

Jestem w ciąży i gotuję się! Pomocy

Polecane posty

Mam do porodu jakieś cztery tygodnie niecałe. Od ostatnich trzech dni gotuję się tzn jest mi tak gorąco że już nie daję rady. Wszystkie okna mam w mieszkaniu pootwierane na oścież dzień i noc, wiatrak na suficie włączony mieli powietrze od rana do wieczora, chodzę po domu w samych majtkach a wczoraj brałam lodowaty prysznic przez jakieś pół godziny i nic Czy to jest normalne??? wcześniej miałam tylko uderzenia gorąca a teraz non stop :-(

Gość maszynistttka
nie nienormalne jest to, że bralas lodowaty prysznic bedac w tak zaawansowanej ciazy!! przeciez moglas doprowadzic do jakiejs choroby! to byl szok termiczny dla twojego organizmu i maluszka!! a ile wazysz? duzo przytylas??

no moze przesadzilam z tym lodowatym. Chłodna woda była i tyle nie zimna przytyłam jakies 15 kilo

jA TEZ MIALAM PODOBNIE , MOZE NIE AZ TAK JAK tY ale lalo sie ze mnie jak gdzies szlam albo gdy poszlam gdzies z wizyta :O Na to niestety nie ma rady, musisz wytrzymac. I nie martw sie jest to jaknajbardziej normalne. Nawet ostatnio w "Mamo to ja" lekarz mowil ze takie uczucie gorac i nadmierna pocenie w ciazy jest normalne i ze to przez hormony. podrawiam :)

dzieki juz mnie to wykancza. dopiero trzeci dzien ale mam dosc. moj facet dzis wstal z bolem gardla bo przeciagi w domu ale ja nic na to poradzic nie moge

Gość mama29-2010
jagoda- to na pewno Ty? nie zjeb..... na funty tej dziewczyny? co sie z Toba dzieje?

Gość maszynistttka
no to nie duzo przytylas; a to, ze ci goraco, to normalne, tez tak mam; po prostu jestes poddenerwowana (ja chwilami tez juz nie wytrzymuje) i stad tak rygorystyczne spojrzenie na kwestie

najgorsze jest to ze ja sie czuje jakbym sie gotowala od srodka a jak mnie facet dotknie to czesto jego rece sa cieplejsze od moich. ehhh uroki zaawansowanej ciazy

mama29-2010 jagoda- to na pewno Ty? nie zj**..... na funty tej dziewczyny? co sie z Toba dzieje " A widzisz, lagodnieje ;)

Gość ja mialam penaten ale z niemie
Ja tez tak mialam.Cale wakacje 2 lata temu spedzilam kolo wiatraka,nie moglam nigdzie sie ruszyc,bo bylam caaaaala mokra,doslownie