Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość achocheh

Tez uwazacie ze jesien jest romantyczna?

Polecane posty

Gość achocheh

a milosc werterowska piękna?

Gość achocheh
hmmmmmmmm

Gość achocheh
hmmmmmmmmmmmm

Gość nie, ja uważam, że
jesień jest piękna :)

Gość nie dam sie nabrać
daj se spokój z miłoscią werterowską! zycie jedno, zycie piekne! kazdy dzien bezcenny, choc wiekszosc tego nie widzi zycie to dar, nawet gdy trudne!!!

Gość achocheh
ale cierpienie uszlachetnia, piekne to <buja w obłokach> choc wolalabym nie cierpiec...

Jednych cierpienie uszlachetnia, innych czyni zgorzkniałymi. A co do jesieni to racja, chociaż ja bym powiedział, że w ogóle jest bardzo nastrojowa i taka sentymentalna :classic_cool:

Gość Uwielbiam.......
jesień, to najpiękniejsza pora roku i powietrze ma wtedy niepowtarzalny zapach :)

Gość jesień jest fajna
i romantyczna tylko kiedy jest w miarę ciepła i nie leje, a drzewa maja liście w cudnych kolorach!!! wtedy jest super!!! ale jak zaczyna lać, liście opadają z dnia na dzień i robi dywan zgnilizny, mgła itd to to już nie jest fajne...

Nie. Ciągle wieje wiatr i liście spadają na łeb. Czasem tylko jak słońce zaświeci to jest ładnie. po za tym po jesieni jest zima, której nienawidzę za te kurewskie mrozy i głupi śnieg. Zdecydowanie wolę lato oraz nieco późniejszą wiosnę( zieleń;)). :)

Gość achocheh
bardzo pragne doznan analnych na jesien mi sie wzmaga

Tak... jesień jest bardzo romantyczna... Jesienią uwielbiam parki. Jest w moim miasteczku duży park. Na jesień, kiedy dzieci są w szkołach a dorośli w pracy, ja przychodzę tam, rozmyślam, obserwuję staruszków... Nawet kiedy wieje wiatr i jest zimno to lubię jesień. Otulam się w ciepły szal i chodzę wąskimi uliczkami. Co prawda, jest trochę smutno z powodu odchodzącego lata, ale kocham kolory jesieni a także śnieżnobiałą zimę, która dopiero ma się rozpocząć :)

O tak, właśnie na tym polega urok jesieni na lekkiej mgle z samego rana przez którą później przebijają się promienie słońca. A w południe mieni się ciepłymi kolorami, które kontrastują z chłodnym kolorem wieczornej mgły :). Jesień ma w sobie jakąś tajemniczość i skłania do chwili refleksji ...