Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antitka

jak przejsc na czesc skoro jest z 16 lat starszy

Polecane posty

Gość antitka

mojego nazyczonego brat jest ok 16 lat starszy i przez 4 l nie zaproponowal mi przejscia na czesc. mozna by powiedziec ze mieszkamy razem a pomimo to mowie mu dziendobry i prosze pana:(

Gość pytanie za 183 punkty
A po ile lat macie? Przecież 16 lat to nie jest nawet różnica jednego pokolenia... Ja nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, no ale mam głupią tendencję do "tykania" wszystkim jak leci :P Może pogadaj z narzeczonym, żeby dał bratu do zrozumienia, że niekomfortowo się z tym czujesz?

Gość antitka
ja mam20 a nazyczony 22

Gość zapytaj go czy chce najpierw

Więc brat ma 36? Bez przesady, nie przyszłoby mi nawet do głowy, żeby na początku mówić do faceta po 30-stce, brata mojego faceta per "pan"... Głupio zrobiłaś i tyle, swoją drogą dziwne, że on (brat) się przeciwko temu nie oburzał ;)

I kto to jest do cholery "nażyczony"? Kurcze, bez urazy, ale wieje od Ciebie wiochą na kilometr...

Gość po pierwsze to narzEczony
a po drugie to dziwna jestes. Siostry mojego faceta sa ponad 20 lat starze ode mnie i nie wyobrazam sobie mowic do nich "pani" :o Przeciez jak weźmiecie ślub to chyba nie będziesz do szwagra mówiła "prosze Pana?"

Gość malutka19195
i ty mu mówisz na pan??? przesada przecież będziecie rodziną Podejdź do niego i prosto z mostu powiedz że to chyba trochę głupio zaproponuj mowienie na TY ;)

Gość antitka
no ale wtedy mialam 16 lat i wypadalo dziendobry mowic a teraz to jest takie glupie. mam ochote go unikac zeby do niego sie nie odezwac

Gość antitka
Raz tylko się tak zdarzyło żebysmy mówili sobie na Ty. To było z dwa miesiące temu jak mój narzeczony pojechał do babki Maliszewskiej pomagac jej robic paste twarogową a my zostalismy sami i brałam jego prącie w jame ustną.

Gość antitka
ale mu sie widocznie to podoba jak tak mowie bo nie daje zadnej znaki ze cos nie tak

Gość antitka
Coprawda niewiele wtedy mogłam mówić bo prącie pokaźne ale na koniec powiedział, że lepiej ciagne niz wyglądam a ja że "dziekuje Ci Romualdzie za komplement"

Swoją drogą, śmieszy mnie narzeczeństwo w wieku lat nastu. Chociaż może nażyczeństwo to coś innego, mniej w takiej sytuacji zabawnego :D

Gość antitka
lubie placki