Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariettta

MP3,MP4, TELEFONY, WSZYSTKO ZA FREE....ALE JAJA

Polecane posty

Gość Mariettta

Cześć, jeśli chcecie szybko zdobyć ps3, telefon, mp3,mp4, i różne inne rzeczy to zarejestrujcie się na tej stronce --- http://www.zapunktuj.pl/rejestracja,48562.html ja już mam dzięki niej jeden telefon po niecałym miesiacu zbierania punkciorów, piszę bo może kogoś to zainteresuje akurat, pozdrawiam

Gość Mariettta
CO Ty gadasz? jakie wirusy? jak masz dobrego kompa to Ci żaden wirus nie wejdzie. Mój mąż jest programistą i się nawet śmiał kiedyś ze mnie, że wchodzę na kafeterię, bo na niej jest więcej wirusów i tzw"bomb loicznych" niz na innych portalach - a to dlatego że tu masa ludzi wchodzi, więc nie wiem o czym piszesz..

Gość Mariettta
"bomb logicznych" -- miało być

Gość wwo
to jest akurat prawda, ja nie wygrałem jeszcze na tej stronie nic, bo mam za mało punktów i zbieram na najtańszy telefon, ale rzeczywiście niektórxzy już wygrali jakies tam extrasy, bo się na forum tej strony chwalą. Moj nick to: sylkul, możesz mnie poszukać. A tak w ogóle - Marietta - jak to zrobiłaś, że wymieniłaś już punkty na phona??

Gość Mariettta
ogłaszałam się i przez rejestracje znajomych tez mam punkty, fajny jest ten tel za 10 000 pkt, ja na obecna chwile mam 4 tysiace, wiec za miesiąc penie juz bede miała go, tylko ostatnio na forum mówią coś, ze o 1 tydz. będa opóźnienia z wysyłką bo admin miał wakacje...:)

Gość Mariettta
a Ty jak zbierasz pkt?i ile masz?

Gość wwo
no ja na loterii zbijam, ostatnio zainwestowałem 800 pkt - to chyba najwiecej ile można w loterii no i wygrałem 1200 wiec 400 na plusie, zobaczymy jak dzis mi pojdzzie, w sumie na tym najwiecej zbijam, mam już 6865 pkt, a chce dobić właśnie do tego tela za 10 000:):)

Gość też mam
konto na tej stronie, jest okej w miare:) ale jak na razie wymieniłam tylko 2 razy na 50 eurogąbek i 1 doładowanie payppal za 5 złociszek:)

Gość ile??????????????????
a jaki czas ta str już jest?i jaką mam pewność, ze mi wyślą te nagrody?

hej, kiedyś z nudów założyłam sobie tam konto i muszę powiedzieć, że mimo 22 lat na koncie - wkęciłam sie w tą całą zabawę... hehe, ale nie żałuję dzięki tej stronce mam już 2 telefony:):):):):):):):):) ale niestety opcja eurogąbek na naszej klasie została wycofana, więc oddali mi te pkt za te eurogąbki wymienione. teraz zbieram na iPODa:)zobaczymny ile teraz to potrwa, a wyżej ktoś pytał jaka jest gwarancja, ze sie nagrode dostanie --- no więc przy rejestracji podajesz prawdziwe dane, bo tylko dzięki temu mozesz dostac nagrody. No i w ogóle rewelka, bo kurier pod drzwi przynosi paczuszkę:) Mojej znajomej jak dostarczono mp4 - to rodzice jej myśleli, ze ukradła albo coś, bo nie mogli uwierzyć, że można dostać coś od kogoś za darmo:)

mówią mi karolina ---- a ile się tam zbiera punkty? np na telefon albo coś? jak z Twojego linka to dostaniesz jakieś punkty? na zapunktuj dostaje sie +25