Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misza toriyama.

Chce byc bezplodna!!! Macie jakies sposoby?

Polecane posty

Gość misza toriyama.

Zaczne od tego ze mam 25 lat i kilku letnie dziecko.Zawsze cierpialam na urojone ciaze,a gdy juz rzeczywiscie wpadlam dostalam blokade na sex mimo ze mam obsesje na tym punkcie,rozne fetysze i te sprawy.Ale wlasnie przez wpadke mam blokade.I chocbym nie wiem jak ozor miala do ziemi na mysl o sexie to stanowczo odmawiam i zaspokajam jego a on mnie tylko recznie albo ustnie.A tak bym chciala byc porzadnie zerznieta,ale nic z tego.Strach jest silniejszy.Zawsze wiedzialam ze macierzynstwo to nie dla mnie.Mam jedno dziecko i juz czasem wysiadam psychicznie. Obecnie jestem sama,ale mam sporo okazji do uzycia sobie,ale nie moge.Jestem za granica,nie stac mnie na lekarza zeby mi wycial jajniki.Ostatnio calkiem przypadkiem jak chcialam oddac pewien organ dobrowolnie,to dowiedzialam sie ze nie moge byc operowana bo wyszlo ze mam nadzerke albo cyste. Nie wiem,lekarz powiedzial ze musze isc na specjalistyczne badania ktore kosztuja a mnie nie stac wiec nie wiem dokladnie co tam mam. Ale tak ostatnio wpadlam na pomysl ze jak nie bede tego leczyc to moze stane sie bezplodna? Jak myslicie?

Gość tojatojatojatoaj
wykastruj sie......

Gość misza toriyama.
Wiem ze denny temat zalozylam.Ale jak to mowia "tonacy brzytwy sie chwyta" :/

może staniesz się bezpłodna, a może Twoje dziecko zostanie sierotą

Gość podwiąż sobie jajniki

Gość misza toriyama.
Dlaczego inni moga sie ruchac bez zachamowan a ja nie :/ Z checia bym oddala cala macice komus kto chce dzieci ZA DARMO. Ale nieee...ja musze cierpiec :/ Jak tak czytam,tu jedna ma romansik,druga,trzecia...a ja?? Nic tylko sie powiesic..

Gość bcvbcbvcbc
podwiązanie jajowodów

przeciez mozesz sobie zrobic zabieg podwiazania jajnikow... w Polsce to nie do konca legalne, ale duzo kobiet wyjezdza za granice zeby to zrobic, poszukaj w necie, na pewno znajdziesz cos na ten temat. I bedzie z glowy ;)

Gość Marcelina marcelinka
Bo jesteś popierdolona jest tyle antykoncepcji ,że napewno coś by ci pasowało a jak chcesz się rychać beż jakiej kolwiek anty. to się podwiąż debilko