Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiuteńka35

Jak poderwać faceta młodszego o kilka lat?

Polecane posty

Gość ijy,lyi
samiuteńka35 samotna matka ,weźsobie gromnice kup i sie masturbuj nia :-)

Gość _ulinek_
ojca szukasz?dziecku ty jakaś nieudacznica jesteś

Gość samiuteńka35
Jeżeli kobietę która sama wychowuje trójkę dzieci nazywasz nieudacznicą to bardzo dziękuję za wyrozumiałość,jednak to z tobą jest coś nie tak.Życie nie rozpieszcza wszystkich tak jak ciebie,ale chyba do cholery każdy ma prawo do szczęścia!

Gość ijy,lyi
samiuteńka35 ale ty dzieciorob :-) nei wiedziałąs co to antykoncepcja :-) Przeciez w zwiazku od razu nie dzieje sie źle,tylko trwa to miesiącami,latami,wiec narobiłas dzieci,bo myslałas,ze utrzymasz faceta przy sobie i was złaczy kazde nowe dziecko wydane na swiat.a tu zongg

Gość samiuteńka35
Czego boją się faceci w kobietach z dziećmi?

Gość ijy,lyi
Koles na pewno nei chce samotnej matki trojga dzieci.Boi sie takze,ze jak zrobiła 3 tyo i z 4 nie bedzie problemu i nei zadba o antykoncepcje i wrobi go w dziecko. samiuteńka35 co ty głupia,myslisz ze facet bedzie utrzymywał 3 nieswoich dzieci :-)

Gość ijy,lyi
samiuteńka35 czego sie boja ,boja sie tego,ze beda musieli tyrac na nieswoje dzieci. A ty zechciałabys faceta z 3 dzieci ktore sam wychowuje?

Gość samiuteńka35
utrzymuję się sama nie mam alimentów nie utrzymuję kontaktu z ojcem dzieci i nie szukam sponsora ale kogoś kto mnie pokocha taką jaka jestem

Gość ijy,lyi
samiuteńka35 ;-) zycie drozeje z dnia na dzien,wiec w ktoryms momencie facet musiałby łozyc na twoje dzieci tym bardziej ze alimentow na nie nie masz.NIech tylko dzieci zaczna konczyc srednia szkołe i zechca isc na studia to niestety jakis tam facet z ktorym by była musiałaby zapierniczac na twoje dzieci

Gość ijy,lyi
samiuteńka35 ty sie nadajesz tylko do przerżniecia ale z paroma zabezpieczeniami pzed ciaza,bo ty plodna i głupia

Gość samiuteńka35
starsze dzieci mam w gimnazjum i nie narzekam daje rade Dlaczego temat zboczył na sferę finansową co to ma do rzeczy???

Gość ijy,lyi
samiuteńka35 widac ze jestes głupia :-) to dopiero gimnazjum,jak srednia sie zacznie i potem studia to bedziesz wydawała na dzieci o 100 % wicej niz teraz,a nwet 500%

Gość _ulinek_
samiuteńka a ciebie posiali czy sie urodziłaś? na co ty babo liczysz? na miłość? są młodsze i zabezpieczone

Gość samiuteńka35
Wiecie co macie rację takie jak ja są żałosne i warte tylko potępienia nic im się od życia nie należy były są i będą głupie i naiwne przecież zawsze można wyrwać lepszy towar!

Gość pewnie tylko 1 na 100
poleci na starszą od niego z trójką dzieci. Chyba że na sam sex

Gość Facet z metra
rok temu zakochałem się w kobiecie, która miała 3 letnią córkę. Była ode mnie starsza o 4 lata i rozkochała mnie w sobie do czerwoności, po czym zniknęła tak jakby jej nigdy nie było... Tylko dlaczego ciągle mi się ona śni a wspomnienia są jak żywe. ten temat jest dla mnie bolesny:(

Gość ijy,lyi
samiuteńka35 i tutaj sie z toba zgadzam,po co komu stara baba z 3 grzybami

Gość _ulinek_
wrzuć się kobito na sympatie, może wyrwiesz jaki sex, a daj se spokój z miłością oj , naiwna z góry jesteś skasowana i niech to dotrze do czaszki, bo narobisz krzywdy dzieciom i sobie ...a pomyślałas o dzieciach ,czy im potrzebny facet?

Gość ijy,lyi
narobi krzywde sobie,dzieciomi jeszce temu facetow,bo na pewno nei bedzie potrafiła sie zabezpieczyc przed nastepna ciąża :-)

Gość samiuteńka35
facet z metra<dzięki za nadzieję że są faceci którzy potrafią się zakochać w samotnej mamie

Gość ijy,lyi
samiuteńka35 jezeli piszesz parwde,ze masz 3 dzieci to zejdz na ziemie a nie bujaj w obłokach.Ktory normalny facet zakocha sie w kobiecie z trojgiem dzieci,do tego bez alimentow.Chyba,ze bujasz,ze masz tych dzieci az 3 i bez alimentow jestes

Gość Facet z metra
szkoda, że tylko ja się zakochałem

Gość _ulinek_
ja nie chcę oceniać ale zejdź na ziemię jakie masz szanse na normalnego faceta? pogódx sie z tym

Gość ijy,lyi
Facet z metra :-) watpie czy zakochałbys sie w kobiecie z 3 dzieci :-) Tylko bys ja przeleciał modlac sie aby cie nie wrobiłą w caize i ty bys zwiewał od niej jak najdalej :-)

Gość samiuteńka35
facet z metra<czy dziecko ci nie przeszkadzało czy wasz związek był opart na czymś więcej niż seks?

Gość _ulinek_
ja wiem,że nie pokochałabym cudzych dzieci na tyle,żeby z nimi mieszkać i nigdy nie szukałabym związku po co ranić dzieci?

Gość kot13
taka miłośc zdarza sie w ...filmach.... w realnym świecie może trwać nawet kilka lat ale rzeczywistość w koncu zacznie się dobijać głośno. Myślę autorko że możesz zafundować sobie cierpienia. Sobie, a przede wszystkim dzieciakom. Romans-tak. Związek- nie radze.Takie jest moje zdanie.

Gość samiuteńka35
ulinek<moim zdaniem twoje wypowiedzi świadczą tylko o braku dojrzałości i nie wiesz tak naprawdę co to miłość

Gość ijy,lyi
samiuteńka35 :-) na brak dojrzałosci to ty cierpisz. Jezli masz naprawde 35 lat i masz 3 dzieci i masz ochote nie tyle na romans co na cos powazniejszego z młodszym od siebie facetam o kilka lat,to ejstes głupia ,ze hej

Gość _ulinek_
może mam braki... a moja miłość chrapie w salonie...i ma w nosie moje potrzeby ważne ,że golnęła piwo ,bo sobota co ty możesz wiedziec o facetach, którzy z tobą nie mieszkają myślisz,że małżeństwo czy związek to sielanka? pomyłka ale czasem nie da się tego zakończyć